Marc Serradó a la jornada d'habitatge cooperatiu de Sostre Cívic.
15/01/2024

L'Ajuntament participa en una jornada sobre habitatge cooperatiu en cessió d'ús

La jornada “Habitatge i acció local. Polítiques públiques d’habitatge des del cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús”, organitzada per Sostre Cívic i Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, es va celebrar divendres 12 de gener a Barcelona i s'adreçava a responsables polítics i tècnics d'administracions locals encarregats de les polítiques d'habitatge. 

Llegir més: L'Ajuntament participa en una jornada sobre habitatge cooperatiu en cessió d'ús
Olesa de Montserrat
10/01/2024

L’Ajuntament d’Olesa es reuneix amb la Generalitat per demanar millores en matèria d’habitatge

La Llei de millora urbana; la gestió del parc públic d’habitatges de la Generalitat; el reclam de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges per a la millora de l’accessibilitat i de l’eficiència energètica; l’adquisició de pisos al municipi pel dret de tanteig i retracte, i les necessitats del reglament de la Mesa d’Emergències, han estat alguns dels temes que s’han posat sobre la taula a

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa es reuneix amb la Generalitat per demanar millores en matèria d’habitatge
El regidor Marc Serradó es reuneix amb la PAH del Baix Llobregat Nord
25/09/2023

L'Ajuntament es reuneix amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord

Aquesta ha estat la primera reunió entre el nou equip de govern i representants de la PAH al Baix Llobregat Nord. Marc Serradó, primer tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge ha explicat que  l’Ajuntament d’Olesa continuarà treballant i col·laborant amb la Plataforma amb la voluntat de seguir col·laborant en totes aquelles línies d’ajut a l’habitatge.

Llegir més: L'Ajuntament es reuneix amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord
Edifici del barri de Sant Bernat
08/02/2023

L'Ajuntament continua treballant per fer possible la rehabilitació d'habitatges dels grups Sant Bernat i Santa Oliva

L’Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha contractat una empresa que actua com a oficina tècnica de rehabilitació per gestionar les sol·licituds de comunitats veïnals dels grups Sant Bernat i Santa Oliva per a les subvencions que provenen dels fons europeus Next Generation, i que reparteix la Generalitat.

Llegir més: L'Ajuntament continua treballant per fer possible la rehabilitació d'habitatges dels grups Sant Bernat i Santa Oliva
Clau a les mans d'una persona gran
13/04/2022

El 29 d'abril finalitza el termini per demanar ajuts al pagament del lloguer per a persones grans

El 29 d’abril finalitza el termini per presentar sol·licituds per als ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans que convoca l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Poden demanar la subvenció les persones que tinguin 65 anys o que compleixin aquesta edat durant el 2022 i que siguin titulars d’un contracte de lloguer.

Llegir més: El 29 d'abril finalitza el termini per demanar ajuts al pagament del lloguer per a persones grans
Subscriu-te a Habitatge