Obres d'enderroc de l'antiga escola Sant Bernat. Maig de 2023
26/05/2023

Comença l'enderroc de part de l'antiga escola Sant Bernat per recuperar l'espai per a la ciutadania

Aquesta setmana han començat els treballs de millora de l’espai de l'antiga escola Sant Bernat, que comporta l'enderroc de tres mòduls de la part més antiga, que corresponen a l’edifici d’infantil i primària. En aquesta zona es farà un espai d’estada i la pista esdevindrà una zona de jocs.

Llegir més: Comença l'enderroc de part de l'antiga escola Sant Bernat per recuperar l'espai per a la ciutadania
Plànol d'ubicació d'on la fundació Salas construirà 30 habitatges de lloguer assequible
24/05/2023

L'Ajuntament adjudica a la fundació Salas la construcció de 30 habitatges de lloguer assequible en un solar municipal

L’Ajuntament d’Olesa ha adjudicat a la Fundació Salas la concessió per construir 30 habitatges de lloguer assequible en un terreny municipal ubicat al carrer de la Indústria, darrera la residència Santa Oliva.  La Fundació Salas és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 2004, que forma part de la coordinadora de fundacions d’habitatge social Cohabitac.

Llegir més: L'Ajuntament adjudica a la fundació Salas la construcció de 30 habitatges de lloguer assequible en un solar municipal
Projecte millora C-55 tram Olesa-Collbató
08/05/2023

L'Ajuntament reclama que la Generalitat expliqui a Olesa el projecte de millora de la C-55 en el tram Olesa-Collbató

La Generalitat de Catalunya ha iniciat ja el procediment d’expropiació dels terrenys que han de permetre tirar endavant el projecte de millora de la carretera C-55 en el tram Olesa de Montserrat-Collbató. El govern català va anunciar al mes de febrer que tenia la previsió de licitar aquest any el projecte, que suposarà una inversió de 6,3 milions d’euros.

Llegir més: L'Ajuntament reclama que la Generalitat expliqui a Olesa el projecte de millora de la C-55 en el tram Olesa-Collbató
Treballs per adequar l'espai del Cementiri Vell com a Parc de la Memòria
03/05/2023

L'Ajuntament d'Olesa inicia les obres de construcció del futur Parc de la Memòria

L’adequació d’aquest espai s’emmarca dins del projecte de remodelació i millora de la plaça del Doctor Fleming i entorn  i la prolongació del carrer de Barcelona. Ja es va urbanitzar la part al voltant del cementiri i es va fer la plantació d’arbres i ara engeguen els treballs per fer el nou Parc de la Memòria.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa inicia les obres de construcció del futur Parc de la Memòria
Terrassa de bar
09/02/2023

El proper 15 de febrer comença el termini per sol·licitar la instal·lació de taules i cadires a la via pública

El proper 15 de febrer s'obre el termini per presentar sol·licituds d’ocupació de via pública per a taules i cadires en establiments de restauració (restaurant, bar, cafeteria, granja, gelateria o similar) i fins el 15 de març. La sol·licitud és per unitats de taula amb quatre cadires per a la temporada 2, que va de l'1 d'abril al 31 d'octubre de 2023.

Llegir més: El proper 15 de febrer comença el termini per sol·licitar la instal·lació de taules i cadires a la via pública
Subscriu-te a Urbanisme