24/05/2023

Dades d'atur del mes d'abril

La desocupació disminueix a Olesa de Montserrat durant el mes d’abril. Amb 32 persones aturades menys que el mes passat, l’abril tanca amb 1.085 aturats/des. L’atur disminueix en un 12,9% i 161 persones respecte al mateix mes de l’any 2022. Tanmateix, la taxa d’atur se situa en el 9,2%, una xifra un pèl superior a la mitjana del Baix Llobregat i del conjunt de Catalunya.

Llegir més: Dades d'atur del mes d'abril
Feina i atur
27/04/2023

L’atur a Olesa s’ha reduït un 16% respecte el que hi havia el 2019

Segons l’informe elaborat per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, l'atur a Olesa de Montserrat s'ha reduït un 16%  en els darrers quatre anys. En comparació amb el març del 2019, l’últim registre previ a la pandèmia, Olesa ha reduït en 212 persones el nombre d'aturats (ha passat de 1.329 el 2019 a 1.117 el mes passat).

Llegir més: L’atur a Olesa s’ha reduït un 16% respecte el que hi havia el 2019
Vistes de Montserrat des del balcó de Castellví de Rosanes.
30/03/2023

S’inauguren els Set Balcons de Montserrat: una nova proposta turística al Baix Llobregat

El projecte es va inaugurar oficialment el passat 29 de març amb la presència dels representants dels set municipis implicats i de la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez. En l'acte, els assistents van visitar els balcons de Castellví de Rosanes.

Llegir més: S’inauguren els Set Balcons de Montserrat: una nova proposta turística al Baix Llobregat
Presentació de l'estudi de viabilitat de l'APEU a Olesa
29/03/2023

L'Ajuntament d'Olesa explica als comerciants la viabilitat d'implantació d'una Àrea de Promoció Econòmica Urbana al municipi

L’Ajuntament d’Olesa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, va organitzar ahir una sessió informativa per explicar als comerciants i botiguers del municipi la viabilitat d’implantació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) al municipi. Una quinzena de comerciants i botiguers, entre ells, membres del Mercat Municipal i de l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa, van ass

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa explica als comerciants la viabilitat d'implantació d'una Àrea de Promoció Econòmica Urbana al municipi
06/03/2023

Els serveis locals d'ocupació que utilitzem la Plataforma Telemàtica Xaloc

En el marc de la  Xarxa de Governs Locals 2020-2023, el departament de Promoció Econòmica adopta l'ús de la nova Plataforma Telemàtica Xaloc. Aquest és un nou recurs que la Diputació de Barcelona ha creat pels serveis locals d'ocupació, com a suport informàtic al Servei de Promoció Econòmica, amb l'objectiu de dinamitzar el mercat de treball en l'àmbit local.

Dins del procés de renovació de la Plataforma Telemàtica XALOC, i després de la jornada de presentació,  posen en marxa els nous productes:

Llegir més: Els serveis locals d'ocupació que utilitzem la Plataforma Telemàtica Xaloc
Vista aèria del Polígon Industrial de Can Singla
03/03/2023

L'obertura de l'autovia B-40, a finals d'any, donarà impuls a la promoció industrial d'Olesa

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, Didac Solà, ha remarcat la gran oportunitat que suposarà per a l’impuls industrial del municipi l’entrada en funcionament del tram Viladecavalls-Olesa de l’autovia B-40, presumiblement a finals d’aquest any 2023.

Llegir més: L'obertura de l'autovia B-40, a finals d'any, donarà impuls a la promoció industrial d'Olesa
Subscriu-te a Promoció econòmica