Salut i dones
16/05/2023

Olesa commemora el Dia internacional de l’Acció per la Salut de les Dones amb la setmana Salut i Dones

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat commemora el Dia internacional d'Acció per la Salut de les Dones, que se celebra arreu cada 28 de maig, amb l'objectiu de reivindicar la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la salut, fent públiques les demandes de les dones i el compromís de les administracions per afavorir-les.

Llegir més: Olesa commemora el Dia internacional de l’Acció per la Salut de les Dones amb la setmana Salut i Dones
Reunió de Salut de l'Ajuntament d'Olesa, el CAP i Mútua de Terrassa
16/05/2023

El CAP Olesa incorpora personal mèdic i d'infermeria per cobrir les baixes

Després de molts mesos amb manca de professionals per la dificultat de cobrir les baixes de personal mèdic i d’infermeria que es jubilaven, el CAP ha pogut cobrir la totalitat de la plantilla. Així es va informar a la darrera reunió celebrada aquest dilluns entre l’Ajuntament d’Olesa, responsables del CAP, de CatSalut i de Mútua de Terrassa, que és qui té la concessió.

Llegir més: El CAP Olesa incorpora personal mèdic i d'infermeria per cobrir les baixes
Torre del rellotge il·luminada de blau pel Dia Mundial de la Fibromiàlgia
12/05/2023

La Torre del Rellotge s'il·lumina avui de blau per commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilitat central

Cada 12 de maig se celebra el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica (també coneguda com a Encefalomielitis Miàlgica), i d’altres Síndromes de Sensibilització Central com ara la Sensibilitat Química Múltiple i l’Electrohipersensibilitat.

Llegir més: La Torre del Rellotge s'il·lumina avui de blau per commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilitat central
Taller d'Escolta sobre serveis de salut
10/03/2023

La ciutadania d’Olesa opina sobre els serveis de salut al Taller d’Escolta

Arran del malestar que es viu a tot el territori envers la qualitat dels serveis sanitaris, la ciutadania va poder fer aportacions i donar la seva opinió sobre els serveis de salut al municipi al Taller d’Escolta que l’Ajuntament d’Olesa va organitzar aquest dijous a L’Escorxador. Hi van participar un centenar de persones.

Llegir més: La ciutadania d’Olesa opina sobre els serveis de salut al Taller d’Escolta
Subscriu-te a Salut pública