07/03/22

L'Ajuntament organitza dos actes informatius per esvair dubtes sobre el present i el futur dels equipaments esportius municipals

El primer acte, el 10 de març, se centrarà en la zona esportiva del camp de futbol i el pavelló municipal de bàsquet. El segon es farà el 31 de març, sobre el complex esportiu Salvador Boada. Es dos actes es faran a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19 h.

Image
Cartell acte informatiu sobre zona esportiva del camp de futbol i el pavelló de bàsquet

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha organitzat dos actes públics per informar la ciutadania i les entitats locals al voltant de les actuacions de present i de futur que poden afectar els principals equipaments esportius municipals. El primer acte, el dijous 10 de març, se centrarà en la zona esportiva del camp de futbol i el pavelló municipal de bàsquet. El segon es farà el 31 de març i versarà sobre el complex esportiu Salvador Boada. Es dos actes informatius es faran a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19 h.

L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, ha destacat que l’objectiu d’aquestes xerrades és “evitar que els rumors distorsionin la realitat”. Per aquesta raó, ha dit, la voluntat de l’Ajuntament és que la ciutadania i les entitats hi participin i preguntin en aquestes trobades “tot allò que els preocupa o volen saber al voltant del present i el futur d’aquests espais esportius. Nosaltres respondrem amb la màximes claredat”.

En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat que, tenint en compte que molts projectes urbanístics o d’obres es desenvolupen durant més d’un mandat “és important que els objectius siguin el màxim de compartits”.

El dijous 10 de març l’acte informatiu girarà al voltant de la zona esportiva que comprèn el camp de futbol i el pavelló de bàsquet municipals. Què preveu el POUM en aquest sector, com seran els accessos i la zona d’aparcament un cop urbanitzat Cal Candi i quines possibilitats de futur tenen els dos equipaments seran algunes de les qüestions que s’hi tractaran.

Quant a l’acte del dia 31 de març, girarà al voltant del complex esportiu Salvador Boada. Tècnics municipals detallaran quines actuacions s’hi estan fent, quines obres està previst fer-hi i què recull el POUM per a aquest sector. Un cop feta l’exposició inicial, les persones assistents podran fer preguntes i consultes.

Tot i que els dos actes estan oberts a la ciutadania en general, estan també especialment adreçats a les famílies i persones associades de les entitats esportives que utilitzen habitualment aquests equipaments esportius.