Cartell de la Festa Major 2024
19/06/2024

Olesa es prepara per la Festa Major

Cartell de la Festa Major 2024, obre de l'il·lustrador navasenc Jaume Gubianas.

La Festa Major d'Olesa d'enguany tindrà lloc del 21 al 25 de juny. La festivitat promet oferir una àmplia varietat d'activitats dissenyades per a tots els públics, amb l'objectiu de fomentar la participació de la ciutadania i enfortir el sentiment de comunitat.

Llegir més: Olesa es prepara per la Festa Major
02/05/2024

Noves subvencions en línies de gènere i antiracisme

S'han convocat les subvencions del Departaments de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ i de Polítiques Migratòries, Antiracisme i Cooperació. La data màxima per presentar els projectes és el 21 de maig.

Podreu trobar les bases de la convocatòria i els models normalitzats a l'apartat de subvencions a les entitats del web municipal.

Per obrir i editar el document, cal guardar el document a l'ordinador i obrir-lo amb el programa Adobe Acrobat.

Llegir més: Noves subvencions en línies de gènere i antiracisme
Sessió informativa a les entitats sobre les subvencions de concurrència 2024
21/03/2024

L’Ajuntament d’Olesa ha obert la convocatòria de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per al 2024

La Sala de Plens va acollir la sessió informativa a les entitats

Aquest dimecres a la tarda l’Ajuntament d’Olesa va fer una sessió informativa sobre la nova convocatòria de  subvencions de concurrència a les entitats i associacions de cultura, joventut, festes i esports. 

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa ha obert la convocatòria de subvencions a entitats sense finalitat de lucre per al 2024
02/01/2023

Llibret d'Entitats d'Olesa

L'Ajuntament d'Olesa ha editat una guia d'entitats per a que la ciutadania conegui la realitat associativa del municipi. Aquesta publicació recull entitats comercials, culturals, esportives, escolars, juvenils, socials i de veïns i veïnes, entre d'altres. El llibret recull una descripció de l'entitat i les dades d'interès com adreça i dades de contacte.  

Llegir més: Llibret d'Entitats d'Olesa
Cartell acte informatiu sobre zona esportiva del camp de futbol i el pavelló de bàsquet
07/03/2022

L'Ajuntament organitza dos actes informatius per esvair dubtes sobre el present i el futur dels equipaments esportius municipals

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha organitzat dos actes públics per informar la ciutadania i les entitats locals al voltant de les actuacions de present i de futur que poden afectar els principals equipaments esportius municipals. El primer acte, el dijous 10 de març, se centrarà en la zona esportiva del camp de futbol i el pavelló municipal de bàsquet.

Llegir més: L'Ajuntament organitza dos actes informatius per esvair dubtes sobre el present i el futur dels equipaments esportius municipals
Subscriu-te a Entitats