Renovació de la gespa del Camp de Futbol
25/05/2023

L'Ajuntament d'Olesa ha fet un nou Mapa d'Instal·lacions i Equipaments Esportius del municipi

Olesa compta amb un nou Mapa d’Instal·lacions i Equipaments Esportius del municipi (MIEM) que, juntament amb el Pla Estratègic de l’Esport Local, planifica i concreta les actuacions de millora als actuals equipaments esportius i la construcció de nous per tal d’adequar-se a la demanda.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa ha fet un nou Mapa d'Instal·lacions i Equipaments Esportius del municipi
Acte informatiu de la zona esportiva nova
11/03/2022

L'Ajuntament avança les millores que es faran a la zona esportiva del pavelló de bàsquet i el camp de futbol

L’Auditori de la Casa de Cultura va acollir dijous el primer dels actes informatius organitzats per l’Ajuntament d’Olesa per explicar a la ciutadania i a les entitats esportives informacions rellevants sobre el present i futur de diferents equipaments esportius.

Llegir més: L'Ajuntament avança les millores que es faran a la zona esportiva del pavelló de bàsquet i el camp de futbol
Cartell acte informatiu sobre zona esportiva del camp de futbol i el pavelló de bàsquet
07/03/2022

L'Ajuntament organitza dos actes informatius per esvair dubtes sobre el present i el futur dels equipaments esportius municipals

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha organitzat dos actes públics per informar la ciutadania i les entitats locals al voltant de les actuacions de present i de futur que poden afectar els principals equipaments esportius municipals. El primer acte, el dijous 10 de març, se centrarà en la zona esportiva del camp de futbol i el pavelló municipal de bàsquet.

Llegir més: L'Ajuntament organitza dos actes informatius per esvair dubtes sobre el present i el futur dels equipaments esportius municipals
Pati infantil d'una llar d'infants
27/09/2021

L'Ajuntament ha rebut una seixantena de propostes al procés participatiu d'inversions

L’Ajuntament d’Olesa ha rebut una seixantena de propostes per als pressupostos participatius 2021, un cop tancat el període en el qual la ciutadania podia proposar projectes als quals destinar fins a 200.000 € del pressupost municipal. Les propostes presentades inclouen actuacions en la via pública i en diversos equipaments, tal i com recullen les bases de la convocatòria.

Llegir més: L'Ajuntament ha rebut una seixantena de propostes al procés participatiu d'inversions
Cartell Pressupost participatiu d'inversions 2021
26/07/2021

Fins al 26 de setembre es poden presentar propostes al procés participatiu d'inversions

L'Ajuntament d'Olesa ha organitzat per tercer cop un procés de participació ciutadana per decidir el destí d'una part dels diners per a inversions del pressupost municipal. L'objectiu és facilitar l’apoderament del teixit associatiu i de la societat olesana en la priorització de les inversions a realitzar.

Llegir més: Fins al 26 de setembre es poden presentar propostes al procés participatiu d'inversions
Subscriu-te a Equipaments