01/04/21

Fins el 5 de maig es poden presentar obres al concurs de Cartells de la Festa Major 2021

El veredicte es farà públic el 6 de maig a les 13.30 hores a l'emissora municipal Olesa Ràdio (90.1 FM). Les obres que es presentin han de ser originals i inèdites.

Image
Imatge d'una foguera encesa amb un diable davant

La regidoria de Festes ha organitzat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major 2021 d'Olesa de Montserrat, dotat amb 800 € per al cartell guanyador. Poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys que ho desitgin, i es podran presentar un màxim de dues obres per participant. Les creacions han de ser originals i inèdites. Els treballs poden lliurar-se a la recepció de la Casa de Cultura (C/ Salvador Casas, 26), sense signar, fins el 5 de maig a les 14.00h. Cal acompanyar l’obra amb un sobre tancat amb el full que s’adjunta a les bases correctament emplenat i signat i amb la còpia de la instància registrada prèviament al Registre General de l'Ajuntament.

Els treballs han de ser al·legòrics a la Festa Major i han d’incloure la llegenda següent:

FESTA MAJOR 2021

Olesa de Montserrat

Del 23 al 27 de juny

Com és habitual, les obres es poden elaborar amb qualsevol tipus de tècnica i en color i la mida ha de ser de 45 x 45 cm i s'han de presentar en bastidor o sobre suport rígid. No s’acceptarà cap obra sense les mides ni la presentació estipulada.

El jurat estarà  presidit per l'Alcalde o persona amb qui delegui, i integrat per especialistes en arts plàstiques i disseny gràfic. El jurat tindrà en compte la qualitat artística de l’original, la seva idoneïtat com a cartell i la seva expressivitat com a anunci de la Festa Major d’Olesa de Montserrat. El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es farà públic el dia 6 de maig, a les 13.30 hores a Olesa Ràdio (90.1 FM). També s’anunciarà a d’altres mitjans de comunicació locals, a la pàgina web i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Davant qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a festes@olesademontserrat.cat

Podeu descarregar la butlleta de partició als documents adjunts.

Documents relacionats