05/04/2024

Actualització del servei de la línia M1

El proper dimecres 10 d’abril del 2024, la línia M1 de DIREXIS TGO que connecta Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB, modifica els horaris i parades a Viladecavalls.

Els canvis tenen la finalitat de garantir millores de regularitat i puntualitat al servei tenint en compte el trànsit generat a les primeres expedicions al tram entre Viladecavalls i Terrassa. 

Llegir més: Actualització del servei de la línia M1
Túnels de la B-40 al tram Olesa-Viladecavalls
03/11/2023

L’Ajuntament d’Olesa continua reclamant una solució per als accessos amb la B-40 i la C-55

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat es queixa que no ha rebut cap comunicació oficial sobre la data d’obertura del tram de la B-40 entre Olesa i Viladecavalls que el Ministeri Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha avançat que posarà en servei abans del 15 de desembre. 

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa continua reclamant una solució per als accessos amb la B-40 i la C-55
Vista aèria del Polígon Industrial de Can Singla
03/03/2023

L'obertura de l'autovia B-40, a finals d'any, donarà impuls a la promoció industrial d'Olesa

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, Didac Solà, ha remarcat la gran oportunitat que suposarà per a l’impuls industrial del municipi l’entrada en funcionament del tram Viladecavalls-Olesa de l’autovia B-40, presumiblement a finals d’aquest any 2023.

Llegir més: L'obertura de l'autovia B-40, a finals d'any, donarà impuls a la promoció industrial d'Olesa
Manifestació per reclamar la finalització de les obres del tram Viladecavalls-Olesa
31/05/2022

Empresariat i ajuntaments reclamen al Govern central que acabi el tram Viladecavalls-Olesa de l’autovia B-40

L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, i el regidor de Promoció Econòmica, Didac Solà, han participat aquest dimarts al matí en una concentració per reclamar la finalització de les obres del tram Viladecavalls-Olesa de l’autovia B-40, en la qual hi han participat representants del teixit empresarial i alcaldes del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

Llegir més: Empresariat i ajuntaments reclamen al Govern central que acabi el tram Viladecavalls-Olesa de l’autovia B-40
Subscriu-te a B-40