Ivan Carreira, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat
07/08/2023

Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"

Iván Carreira inicia el mandat 2023-2027 com a regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'experiència que li dona un segon mandat com a responable d'aquesta àrea. En l'anterior mandat, Carreira (Bloc Olesà-CUP) va portar les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat i també d’Espai Públic i Equipaments, aquesta darrera ara en mans de Raül Asensio (ERC).

Llegir més: Ivan Carreira: "hem d'arribar al 65% de la recollida selectiva per motius mediambientals i de sostenibilitat però també econòmics"
Olesa se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic
03/07/2023

Olesa de Montserrat se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic, aquest dilluns 3 de juliol, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha repartit més d’una trentena de bosses compostables a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Amb aquesta acció, l’Ajuntament té l’objectiu de recordar la importància d’escollir altres opcions menys contaminants per al transport de la compra o dels productes.

Llegir més: Olesa de Montserrat se suma a la commemoració del Dia Internacional lliure de bosses de plàstic
Assistents a la jornada de formació.
03/11/2021

Olesa aposta pel turisme vivencial en la promoció del producte local

El projecte té com a objectiu la implementació d’una oferta turística sostenible, amb la creació i promoció d’experiències turístiques vivencials. És per aquest motiu que des de l'Ajuntament d'Olesa s'està treballant amb Turismo Vivencial, operador turístic de viatges i consultora especialitzada en la dinamització turística de destinacions, per oferir experiències turístiques amb amfitrions loc

Llegir més: Olesa aposta pel turisme vivencial en la promoció del producte local
Vista de les façanes d'un carrer
03/08/2021

L’Ajuntament d’Olesa impulsa una nova convocatòria per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial

L’objecte d’aquesta convocatòria, d’acord amb les bases reguladores, és l’atorgament de subvencions per part de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb la finalitat de promoure actuacions de rehabilitació protegibles. El termini de presentació de les sol·licituds, obert des del 7 d'agost, finalitzarà el 30 de setembre.

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa impulsa una nova convocatòria per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial
Subscriu-te a Sostenibilitat