07/06/24

La Piscina Municipal d'estiu obrirà portes el divendres 21 de juny

A partir d'avui es poden fer els abonaments de temporada, que s'inicia el divendres 21 de juny i es perllongarà fins el 8 de setembre.

Image
Imatge de la piscina municipal d'estiu

Imatge de la piscina municipal d'estiu

El divendres 21 de juny obrirà la piscina municipal d'estiu, en horari de les 10 a les 20 h, de dilluns a diumenge. La temporada serà fins el 8 de setembre.

L’entorn privilegiat de l’equipament fa que sigui una bona opció d’esbarjo per a aquest estiu, ja que compta amb amplis espais de gespa i zona de jocs infantils. El responsable del Departament d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa, Iván Ortiz, explica que "la piscina ja està a punt. Aquests dies s'han enllestit els treballs per eliminar les fuites d’aigua que patia. Amb l’arranjament de canonades i la impermeabilització del vas es garanteix la seva estanqueïtat". 

Audio file

Abonaments de temporada

A partir d’avui ja es poden tramitar els abonaments per a la temporada 2024. Hi ha tres opcions d’abonament: temporada completa, mitja temporada (de juny-juliol o d’agost-setembre) i el T10 (per a deu tiquets).

Audio file

Els abonaments tenen preus reduïts:

  • Menors de 4 a 15 anys tenen una reducció del 35%
  • Joves de 16 a 21 anys tenen un descompte del 25% 
  • Persones en situació d’atur, pensionistes, jubilats, persones amb grau de discapacitat superior al 33%, i les que formin part d’una família nombrosa o monoparental, tindran descomptes del 40%. 
  • Persones amb grau de discapacitat del 65% o superior tenen dret a un 100% de descompte. 

L’abonament es pot tramitar de manera presencial amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament a través de l’apartat de tràmits/esports. 

Podeu consultar al detall tota la informació referent als preus i descomptes, horaris i serveis de la piscina municipal d’estiu al document adjunt.