10/11/21

L'Ajuntament reconeix els mèrits esportius de la temporada 2020-21 en la quarta Nit de l'Esportista d'Olesa

Després de l'aturada per la pandèmia de l'any passat, enguany es recupera la Nit de l'Esport local, que reconeix les gestes esportives de la temporada 2020-2021 així com d'altres factors relacionats amb els valors de l'esports. L'acte serà aquest divendres, a les 19 hores, a l'Escorxador.

Image
Esportistes amb l'Alcalde Miquel Riera i la Regidora d'Esports

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa celebra aquest divendres, a les 19h, a l’Escorxador, una nova edició de La nit de l’Esportista, una festa que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius dels i les esportistes del municipi aconseguits en la passada temporada, alhora que homenatjar l’esport local.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa recupera aquesta festa desprès que l'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Jeanne Badal, tècnica del departament, explica que els ha sorprès la bona resposta de candidatures d'enguany "estem molt contents perquè hi ha hagut molt bona resposta tant dels esportites locals com de les entitats i enguany hi ha moltes candidatures" i ha afegit "Desprès de tant de temps aturats els entrenaments i competicions és important recuperar aquesta festa per donar visibilitat a tot el treball que es fa des de la regidoria d'Esports, des de les entitats esportives per l'esforç que han hagut de fer per poder continuar amb l'activitat, i també per tota la feina que fan els esportistes que tenim a Olesa, esportistes de qualitat amb un alt nivell competitiu". 

L’acte d’enguany es reparteix en dos blocs per tal de complir amb l’aforament de l'espai (no més de 300 persones). Un primer bloc es farà a partir de les 19h, per a les candidatures a gestes esportives, on s’han presentat un total de 147 persones. Aquesta categoria reconeix aquells equips o entitats que han assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.

El segon bloc començarà a les 20h i està dedicat a la resta de premis que han rebut un total de 37 candidatures. Concretament:

  •  “Premi a la dedicació a l’esport”: Premi a un/a esportista, entrenador, directiu/va o persona vinculada a una entitat del municipi. Aquest premi té l’objectiu de valorar la trajectòria d’un/a esportista, personal del cos tècnic, personal de la junta directiva, etc., que hagi ajudat a promocionar l’esport dins del municipi. 9 candidatures
  • “Premi a l’esportivitat-fairplay”: Reconeixement a aquelles persones o equips que hagin representat millor els valors en l’esport. 14 candidatures
  • “Premi a l’esportista de l’any”: Reconeixement al millor esportista masculí, 5 candidatures, i la millor esportista femenina de la temporada anterior finalitzada, 5 candidatures.
  • “Premi a la millor tasca tècnica”: Premi a l’entrenador o entrenadora que, per mèrits esportius i/o altres que així ho justifiquin en aquesta temporada, mereixi ser reconeguda. 1 candidatura
  • “Premi a l’organització d’esdeveniments esportius”: Reconeixement a un acte o esdeveniment esportiu realitzat durant la temporada anterior finalitzada que hagi promocionat clarament l’esport a Olesa. 2 candidatures.
  • “Premi a l’esport adaptat per a persones amb discapacitat”: Reconeixement a una persona que competeixi en les competicions d’esport adaptat. 1 candidatura
  • “Aniversari fundació d’entitats”: Entitats que hagin celebrat 25, 50, 75 anys durant la temporada 2020-2021. Desert.

El jurat està integrat, entre d’altres,  per tècnics del departament d'Esports, periodistes esportius i persones vinculades a entitats i al món de l'esport.