13/07/21

Les obres per construir una nova planta a l'edifici de la piscina coberta comencen en breu

Des d’avui l’accés a la piscina d'estiu s’ha de fer pel lateral de l’edifici de la piscina coberta, ja que l’empresa adjudicatària de les obres ja ha començat a senyalitzar el perímetre de seguretat.

Image
Dona amb el seu fill entrant a la piscina d'estiu

És previst que en breu comencin les obres per construir una nova planta a l’edifici de la piscina coberta. Amb aquesta actuació l’Ajuntament d’Olesa vol enllestir l’equipament i aconseguir que tingui unes instal·lacions equiparables a les d’altres municipis dels voltants. De moment, l’empresa adjudicatària ja ha començat a senyalitzar el perímetre de seguretat de l'obra, que afecta l’entrada habitual a l’equipament. Des d’avui l’accés a la piscina d'estiu s’ha de fer pel lateral de l’edifici de la piscina coberta.

La nova planta que s'hi construirà acollirà una sala de musculació, una d’activitats dirigides i una de ciclisme de sala, que també tindrà altres usos. A més, s'hi construirà un bar restaurant. L’anterior fase de remodelació de la piscina coberta es va centrar en l’enderroc de l’antic edifici de vestidors, fer una nova sala de màquines, i construir els nous vestidors i els accessos a les dues piscines municipals.

Mentre durin les obres, l’accés a les piscines es farà pel lateral de l’edifici de la piscina coberta. Per facilitar-ne l’entrada i evitar que hi hagi aglomeracions s'ha habilitat un doble carril de pas fins a l'arribada a la zona de recepció, i s’entrarà a l'equipament pels torns habituals d’accés. Per entrar al recinte cal dur posada la mascareta.