30/06/22

El nou gimnàs municipal d’Olesa obre portes oficialment aquest divendres 1 de juliol

Els darrers dies s'han fet jornades de portes obertes per donar a conèixer les noves instal·lacions i tots els serveis que ofereix l'equipament. Les persones que ho desitgin poden continuar visitant les instal·lacions.

Image
Classe spinning nou gimnàs municipal

El nou gimnàs municipal obre portes oficialment aquest divendres 1 de juliol amb instal·lacions completament renovades i una oferta de serveis ampliada. Els darrers dies l'equipament ha fet jornada de portes obertes amb la voluntat que la ciutadania conegui les instal·lacions i provi alguna de les classes dirigides a les quals es pot inscriure. Malgrat que l'oberta es fa oficial aquest divendres, qui ho desitgi pot visitar el nou gimnàs en qualsevol moment de l'horari d'obertura, de 7.00 a 22.00 h.

El gimnàs municipal d’Olesa està ubicat a la nova planta construïda a l'edifici de la piscina coberta, al carrer de l’Urgell, al barri de Les Planes. Té una sala polivalent de 266 m2 i dues més de 85 m2 cadascuna. A una d'elles s’ha habilitat un espai d’spinning i un de cardio i s'hi han instal·lat màquines de pes lliure, guiades, d'entrenament funcional i una de multipower. També hi ha programat un cycling virtual, que permet a la persona usuària practicar els exercicis de bicicleta quan vulgui, sense necessitat d'adaptar-se a l'horari de la classe dirigida.

A l'estrena de l'equipament s'hi afegeix l'ampliació del servei. S'han programat més d’una quarantena d’activitats dirigides a la setmana, i també es pot gaudir de la piscina coberta, la sauna finlandesa i el servei de musculació amb un tècnic de sala. Aquest tècnic guiarà la persona usuària en tots els exercicis, però les màquines també disposen d’un codi QR amb un enllaç a un vídeo en el qual s’explica com funciona cadascuna d'elles, els exercicis que es poden fer i els grups musculars que es treballen. 

El gimnàs estarà obert de dilluns a divendres de 7.00 h a 22.00 h, i dissabte de 8h a 14h. Les inscripcions es poden fer en línia a través del web municipal al següent enllaç de la Seu Electrònica o bé de manera presencial a l’OAC amb cita prèvia AQUÍ o trucant al telèfon 93 778 00 50.

L’abonament general dona accés a la piscina coberta, a l'ús de la sauna, a les activitats dirigides (spinning, bodypump, zumba...) i al gimnàs, amb una tarifa plana que també inclou descomptes per a diversos col·lectius. 

Consulteu al detall tota la informació AQUÍ.