03/09/21

L'Ajuntament d'Olesa acondiciona l'aparcament del carrer de Priorat amb més capacitat per a vehicles

L'Ajuntament d'Olesa està fent tasques d'acondicionament de l'espai d'aparcament que hi ha al carrer de Priorat (per sobre del camp de futbol i de bàsquet) amb més capacitat per als vehicles del veïnat i d'usuaris en general.També s'han fet treballs d'acondicionament a l'accés del camí de Can Llimona.

Image
Espai condicionat per aparcament del carrer priorat

Ja s'ha restablert el camí de Can Llimona que havia quedat afectat arran de les obres que s'estan executant de Cal Candi. El camí adreçat als vianants anirà per la perllongació del carrer Empordà des del carrer de Conflent, que en un futur serà l'accés definitiu. Concretament, s'ha fet aquesta actuació des de la intersecció dels carrers de Conflent, el torrent de Can Llimona i el carrer de Mestre Llongueras (la zona del final del Portal de Santa Oliva). El camí que hi havia al costat de la tuberia ara s'ha pavimentat per a facilitar-ne l'accés i, entre els treballs de millora que s'han fet, també s'ha disminuït el pendent existent. (veure plànol adjunt)

Més espai d'aparcament

L'aparcament del Porxo de Santa Oliva que s'habia habilitat (sota de la llar d'infants municipal La Baldufa) continuarà obert i també s'ha ampliat la capacitat d'una altra zona habilitada, com és al solar del carrer de Priorat.

En aquesta zona d'aparcament del carrer de Priorat (per sobre el camp de futbol i de bàsquet) s'ampliarà la capacitat per a vehicles i aquests dies s'està acondicionant amb els treballs d'aplanament de terres. En aquest espai ja hi havia un solar per aparcar que s'ha anat modificant amb el transcurs de les obres. Ara que ha quedat més espai lliure, s'aprofita per maximitzar la seva capacitat. En concret s'acondiciona un espai d'aparcament municipal amb capacitat per a una quarentena de vehicles i, al costat, un altre reservat als veïns de la zona. (veure plànol adjunt)


A finals de la propera setmana també és previst que ja estigui acondicionada la vorera del carrer de Conflent, (pujant, al costat dret de la via). D'aquesta manera es fa un accés a la llar d'infants pública La Baldufa més ample i segur. També s'instal·larà la il.luminació definitiva que substitueix els antics pals de la llum que hi havia.