19/06/23

Jordi Parent, alcalde d'Olesa: "des de dissabte ERC, Bloc Olesà-CUP i Junts per Olesa deixem de ser partits i passem a ser un govern amb una sola idea, que és fer una Olesa millor"

L’equip de govern tripartit ja té decidit el repartiment de regidories entre els seus 12 membres i és previst que en breu signi els decrets de delegació de competències, que s’oficialitzaran al Ple d’aprovació del cartipàs, en principi després de Festa Major. 

Image
Jordi Parent, alcalde d'Olesa

“Des de dissabte deixem de ser partits i passem a ser govern, un govern amb una sola idea, que és fer una Olesa millor, i una sola dinàmica. I així ho farem els quatre anys de mandat”.  Així defineix el nou alcalde d’Olesa, Jordi Parent, com està concebut el govern tripartit integrat per Bloc Olesà-CUP, ERC i Junts per Olesa, un govern que, afirma Parent, “treballarà per a tota la ciutadania, ens hagin votat o no”. L’objectiu, com ja va destacar al discurs d’investidura pronunciat dissabte, és “tenir una Olesa millor i que esdevingui un referent per a altres municipis”.

Jordi Parent ha estrenat el càrrec d’alcalde assistint a les diferents cites esportives que hi havia aquest cap de setmana, i després d’un dissabte que va ser “un dia d’il·lusió, de canvi, de noves formes i maneres de fer però aprofitant l’expertesa” de qui ha governat els darrers anys. L’alcalde ha assegurat que, personalment, va viure el Ple d’investidura “molt emocionat, perquè sempre he tingut vocació de servei i ser alcalde és la seva màxima expressió”.

Audio file

Que siguin tres els partit que integren l’equip de govern, segons l’alcalde d’Olesa, no ha de fer témer que cadascun dels partits se centrarà només en les seves regidories. De fet, ha afirmat que, des de dissabte, “deixem de ser partits i passem a ser govern” i, per tant, les dinàmiques i maneres de fer seran unitàries. 

Audio file

També ha afirmat que, malgrat comptar amb majoria absoluta al Ple municipal (12 dels 21 regidors i regidores) “treballarem per a tota la ciutadania, ens hagi votat o no”, una premissa que, per altra banda, considera que han seguit tots els equips de govern precedents.

Audio file

I malgrat la majoria absoluta, amb la resta de formacions polítiques a l’oposició (PSC, PP, Olesa Oberta i Ciutadans) l’objectiu és “escoltar i teixir ponts amb qui vulgui sumar i col·laborar pel bé d’Olesa”.

Audio file

L’objectiu que es marca l’equip de govern tripartit és el de tenir “una Olesa millor, que sigui un referent”, i per aquesta raó l’alcalde considera cabdal “explicar molt bé tot allò que fem i per què ho fem, i si la gent no hi està d’acord, almenys tindrà clar que ho fem pel bé de tothom”.

Audio file

Per aconseguir aquesta Olesa Jordi Parent ha apel·lat “al civisme i la convivència”, ja que “si tenim una vida comunitària més plena, millorarem les condicions de vida de la ciutadania”.

Audio file

L’equip de govern tripartit ja té decidit el repartiment de regidories entre els seus 12 membres i és previst que en breu signi els decrets de delegació de competències, que s’oficialitzaran al Ple d’aprovació del cartipàs, en principi després de Festa Major. D’altra banda, el govern municipal també ha començat a treballar en el programa conjunt que ha de donar com a resultat un Pla d’Actuació Municipal (PAM) del mandat 2023-2027. Segons Parent, l’objectiu és que estigui enllestit en poques setmanes.

Audio file

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Olesa està integrat, des d’ERC, per Jordi Parent (alcalde), Anna Valero, Raül Asensio i Santi Gallardo; per part del Bloc Olesà-CUP per Jordi Martínez, Marc Serradó, Laia Montes, Emma Duran, Ivan Carreira i Xavier Rota, i per part de Junts per Olesa, per Domènec Paloma i Ferran Cerdeira. 

Jordi Parent, alcalde d'Olesa