Jornada formativa Projecte Jesa Olesa
14/11/2023

Olesa acull una jornada formativa del projecte JESA

Olesa ha acollit avui la jornada formativa dels coordinadors i dinamitzadors del Projecte 'Joventut Esportiva, Societat Activa' (JESA). Enguany son 6 els municipis que entren a formar part d’aquest projecte de la Diputació de Barcelona. Les sessions formatives s’estan fent de manera rotativa als municipis participants com Sant Boi, Cornellà, Manresa, les Franqueses del Vallès o Olesa. 

Llegir més: Olesa acull una jornada formativa del projecte JESA
Trobada d'alcaldes i regidors amb Pimec
10/11/2023

Els alcaldes i alcaldesses del Baix Nord es reuneixen amb Pimec per abordar les necessitats del territori

L’Ajuntament d’Olesa ha participat aquest matí a la trobada d’alcaldes i alcaldesses i regidors/es de Promoció Econòmica del Baix Llobregat Nord que s'ha organitzat a l'Ajuntament d'Esparreguera amb la delegació de Pimec del Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Llegir més: Els alcaldes i alcaldesses del Baix Nord es reuneixen amb Pimec per abordar les necessitats del territori
Reunió Ajuntament amb Generalitat per les queixes del servei de Monbus
06/11/2023

La Generalitat farà una auditoria al servei de Monbus per les queixes pel mal funcionament

L’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, i el regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, s’han reunit amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Oriol Martori; el subdirector, Benjamin Cubillo; i el secretari, Marc Sanglas, i per exposar-li totes les incidències en el servei de bus que l’empresa Monbus presta en les línies d’Olesa a Barcelona.

Llegir més: La Generalitat farà una auditoria al servei de Monbus per les queixes pel mal funcionament
Ofrena floral al cementiri Can Singla per Tots Sants 2023.
31/10/2023

L’Ajuntament d’Olesa homenatja les víctimes de la Guerra Civil el dia de Tots Sants

Mantenir viva la memòria de les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista i que allò que va passar no es repeteixi mai més. Aquest ha estat el missatge que ha planat aquest dilluns, diada de Tots Sants,  al cementiri de Can Singla d’Olesa primer i també al cementiri vell d’Abrera, on el febrer de 1939 van morir afusellats diferents veïns i veïnes d’Olesa.

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa homenatja les víctimes de la Guerra Civil el dia de Tots Sants
Reunió trimestral de Salut octubre 2023
30/10/2023

L’Ajuntament d’Olesa insisteix en reclamar més personal i recursos per al CAP

El consistori manté reunions periòdiques amb els responsables del Servei Català de la Salut, que és el titular del CAP, Mútua de Terrassa, i el CAP Olesa per traslladar-los les queixes i necessitats que formula la ciutadania i demana un increment dels recursos i recuperar serveis que es van perdre com l’atenció al CAP fins a les 22 h. 

Llegir més: L’Ajuntament d’Olesa insisteix en reclamar més personal i recursos per al CAP
L'Ajuntament es reuneix amb els veïns d'Oasis per recollir les seves inquietuds sobre la Residència
25/10/2023

L'Ajuntament d'Olesa demana a la Generalitat mesures contundents per solucionar els problemes de convivència al barri d'Oasis amb els usuaris de la residència de salut mental

L’Ajuntament d’Olesa demana a la Generalitat mesures decissives  per donar resposta als problemes de civisme i convivència que hi ha al barri d’Oasis amb la trentena d’usuaris de la Residència de Salut mental de la urbanització, que té regim obert.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa demana a la Generalitat mesures contundents per solucionar els problemes de convivència al barri d'Oasis amb els usuaris de la residència de salut mental
Reunió amb Diputació de Barcelona pel finançament de les obres d'ampliació de la biblioteca
23/10/2023

L'Ajuntament d'Olesa es reuneix amb la Diputació de Barcelona per tractar sobre el finançament de l'ampliació de la biblioteca

L’Alcalde, Jordi Parent, i el regidor d’Urbanisme i Espai Públic, Marc Serradó, han tingut una trobada amb el director del Gabinet de la Presidència de Diputació, Daniel Fernández; i la Coordinadora de Cooperació i Assistència Local, Marina Espinosa.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa es reuneix amb la Diputació de Barcelona per tractar sobre el finançament de l'ampliació de la biblioteca
Subscriu-te a Jordi Parent