07/10/24

Èxit de participació en la festa de commemoració del Dia de les Persones Grans 2024

Més de 400 persones van assistir aquest diumenge, 6 d'octubre, a l'acte organitzat per la Regidoria de Benestar Social a l'arbreda de Cal Mané, amb un concert del cantant Damián Porcel molt aplaudit.

Image
Festa de commemoració del Dia de la Gent Gran 2024

Celebració del Dia Internacional de les Persones Grans 2024

Com cada any, la festa de commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans va ser, aquest diumenge, tot un èxit de participació. L'arbreda de Cal Mané es va omplir de gom a gom amb el concert organitzat per la Regidoria de Benestar Social i ofert per Damian Porcel, que va fer ballar de valent i aplaudir amb ganes les persones assistents.

Concert de Damián Porcel pel Dia de la Gent Gran 2024   Dia de la Gent Gran 2024

L'acte va ser presidit per la regidora de Benestar Social, Emma Duran, encarregada de llegir el manifest commemoratiu juntament amb representants de l'Associació de Voluntaris d'Olesa i de l'Espai de la Gent Gran. També va comptar amb l'assistència dels regidors i regidores de l'equip de govern Marc Serradó, Ferran Cerdeira i Laia Montes i del regidor del PSC Fernando Vicente. Amb el personal del Departament de Serveis Socials hi havia voluntàries de Creu Roja en tasques de coordinació i acompanyament dels assitents. 

Dia de la Gent Gran 2024   Dia de la Gent Gran 2024

El manifest reivindicatiu d'enguany reclamava "viure i envellir amb dignitat" i que s'estableixin drets universals per a l'envelliment. Segons el manifest, els quatre pilars estratègics que es reclamen són els següents: que es respectin tots els drets humans; que es compleixi el principi d'igualtat i la no discriminació; que es faciliti la participació de les persones grans, i que s'estableixin mesures de seguiment i avaluació.

Video file

En commemoració del Dia internacional de les Persones Grans el Departament de Benestar Social va fer entrega als assistents d’una bossa commemorativa de la Xarxa municipal de la Gent Gran i del programa “Olesa a l’Aguait”.

Podeu veure el vídeo de l'acte institucional i del concert de Damián Porcel al canal de YouTube de l'Ajuntament d'Olesa.