05/04/2024

Actualització del servei de la línia M1

El proper dimecres 10 d’abril del 2024, la línia M1 de DIREXIS TGO que connecta Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB, modifica els horaris i parades a Viladecavalls.

Els canvis tenen la finalitat de garantir millores de regularitat i puntualitat al servei tenint en compte el trànsit generat a les primeres expedicions al tram entre Viladecavalls i Terrassa. 

Llegir més: Actualització del servei de la línia M1
Personalitats de l'àmbit dels Transports i Mobilitat en la presentació dels dos primers autobusos elèctrics
16/12/2022

La Generalitat presenta a Olesa les línies interurbanes amb bus elèctric que connecten amb estacions de Ferrocarrils

El Conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernández, ha anunciat avui divendres a Olesa que el seu Departament, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), renovaran amb autobusos elèctrics la flota de les set línies interurbanes que actualment connecten estacions d’FGC amb nuclis urbans i industrials propers.

Llegir més: La Generalitat presenta a Olesa les línies interurbanes amb bus elèctric que connecten amb estacions de Ferrocarrils
Marquesina de les línies de Bus M2 i M1
14/12/2022

El conseller Juli Fernàndez presenta a Olesa els nous autobusos elèctrics entre el municipi i Esparreguera

El conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya, Juli Fernàndez, explicarà aquest divendres, 16 de desembre, a les 10.30 h del matí, la renovació de la flota d’autobusos de la línia que enllaça l’estació de FGC d’Olesa amb Esparreguera (línia M3 TGO).

Llegir més: El conseller Juli Fernàndez presenta a Olesa els nous autobusos elèctrics entre el municipi i Esparreguera
Autobus TGO
11/01/2022

L'empresa d'autobusos TGO estrena una App que permet veure l'estimació de pas a les parades

L’empresa d'autobusos olesana TGO DX, del GrupTG DX, ha estrenat aquest mes de gener una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet als usuaris i usuàries consultar els horaris i els recorreguts de totes les línies d'autobús, però també saber l’estimació teòrica de pas dels autobusos per les parades.

Llegir més: L'empresa d'autobusos TGO estrena una App que permet veure l'estimació de pas a les parades
Subscriu-te a TGO