18/04/2024

Setmana Sense Soroll 2024

Del 22 al 28 d'abril se celebrarà a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica.

Amb el lema Gaudeix del silenci, la SSS del 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Llegir més: Setmana Sense Soroll 2024
Alumna d'Educació infantil.
14/03/2023

L'Ajuntament d'Olesa programa dues xerrades d'acompanyament durant la preinscripció escolar

El Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha organitzat per aquest dijous 16 de març dues xerrades informatives sobre l'inici i d'acompanyament de l'escolarització per a famílies amb infants que el proper curs començaran I3 o 1r d'ESO ja que es considera important acompanyar aquestes transicions educatives que són també transicions vitals per als infants adolescents i l

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa programa dues xerrades d'acompanyament durant la preinscripció escolar
Cartell amb persones dibuixades Caminem Junts
15/02/2022

Comença la campanya de reflexió educativa "Caminem junts"

La Xarxa socioeducativa de la infància i adolescència – Pla educatiu d’entorn d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa la campanya "Caminem junts" coincidint que aquest mes de febrer es celebraran les jornades de portes obertes als centres educatius de primària i que durant el mes de març (del 7 al 21) es farà la preinscripció d’educació infantil i primària del nou curs 2022-23.

Llegir més: Comença la campanya de reflexió educativa "Caminem junts"
Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya prorrogades fins al 9 d'abril
26/03/2021

El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 s’incrementen a Olesa a les portes de la Setmana Santa

El portal dadescovid.cat indica que la taxa de risc de rebrot per covid-19 a Olesa de Montserrat ha tornat a ser molt alta, amb un índex de 219 i l’anomenada Rt (velocitat de transmissió) de 2,21, quan fa una setmana era de només 0,58. El percentatge de PCR positives és del 3,14%, i la mitjana d’edat de les persones infectades és de 33 anys.

Llegir més: El risc de rebrot i la velocitat de transmissió de la covid-19 s’incrementen a Olesa a les portes de la Setmana Santa
Subscriu-te a Campanya