07/12/21

Es presenta la nova marca Olesa Industrial per impulsar i promocionar el teixit econòmic al municipi

El 14 de desembre es farà la presentació de la nova marca “Olesa Industrial”, de l’Associació Olesa Industrial, un projecte empresarial que treballa per fer créixer el teixit industrial al municipi, ajudant a generar més negoci i ampliar l'oferta econòmica. La presentació es farà en el marc d'una jornada adreçada a empreses a l'Auditori de la Casa de Cultura.

Image
Programa amb l'horari de les activitats de la presentació de la nova marca Olesa Industrial

A la jornada empresarial es presentarà la nova marca de l'Associació Olesa Industrial, els objectius del projecte i el seu pla d'acció, les empreses que l'integren i treball que està fent i també d'altres aspectes sobre l'associacionisme empresarial com a vector de competitivitat, l'impuls de la transició energètica eficient i sostenible als polígons industrials i Olesa com a destí d'inversió. 

L’Associació Olesa Industrial és una associació empresarial creada al juny d'aquest any i que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Olesa amb l’objectiu de fer créixer el teixit industrial del municipi.

El regidor de Promoció Econòmica, Dídac Solà, ha explicat que “Olesa Industrial és un projecte amb el que ja portem temps per tal de promocionar tota la indústria d’Olesa i promoure que s’instal·lin noves empreses i ara, amb la presentació de la nova marca, volem impulsar-la a nivell comunicatiu” i ha afegit "estem fent totes les accions de comunicació amb operadors i a través d’Internet explicant tots els avantatges que tenen les empreses que s’associen, que tindran una interlocució més fàcil i àgil amb l’Ajuntament, que també coneixerà les seves necessitats, estem oferir-los serveis i informació sobre subvencions”.

Programa de la jornada

09.15h: Recepció d’assistents

09.30h: Obertura de l’acte.

09.40 h: "Presentació del Pla d'Acció Associació Industrial Olesa (AIO)", a càrrec de la Secretària de l’associació, Carme Pros i del Tresorer, Carlos Martínez.

10.00 h: "Presentació de la marca Olesa Industrial, destí d'inversions", a càrrec de Lluís Feliu, de l’empresa especialitzada Edeon.

10.20 h: Xerrada "Impuls de la transició energètica als PAE d'Olesa de Montserrat", a càrrec de Carme Farré, responsable de Desenvolupament Serveis i Tecnologies pels PAE-AGBAR ¿??

10.40 h: Torn obert de paraula per a consultes

10.50 h: Cloenda i cafè networking

11.30 h: Fi acte

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa s’ha convidat a totes les empreses a la jornada. La participació és gratuïta però cal confirmar assistència a través del correu olesaindustrial@olesademontserrat.cat

En paral·lel a la creació d’aquesta associació, des de l’Ajuntament es treballa en d’altres projectes per dinamitzar i enfortir el sector, com és la instal·lació de la fibra òptica als polígons industrials, en vincular ofertes i demandes i buscar subvencions.

L’Associació Olesa Industrial es va crear el passat mes de juny per a la transformació del teixit empresarial olesà i per a la solució de problemàtiques comunes, de gestió d’oportunitats i de representació de les empreses amb interessos comuns. Està formada inicialment per una quinzena d'empreses que actuen com a interlocutores amb l'administració pública i comptem amb 

el suport clau de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

Les empreses interessades a formar part de l'Associació Olesa Industrial poden contactar-hi a través de l’Ajuntament i consultar el web específic creat al web municipal Olesa Industrial, que inclou un directori on estan indexades totes les indústries instal·lades als diferents polígons industrials del municipi, els espais disponibles que hi ha, infraestructures, recursos, etc.