20/11/23

Cloenda i lliurament de premis del 39è concurs de Teatre Vila d’Olesa

L’escenari de la UEC va acollir, dissabte al vespre, la cloenda del 39è concurs de Teatre Vila d’Olesa i l’entrega de premis en el marc d’un sopar de germanor entre les diferents companyies que han participat en aquesta nova edició. El grup Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, amb l’obra El diari d’Anna Frank van ser el guardonat amb el primer premi de grup.

Image
Foto dels premiats en la 39a edició del Concurs de Teatre Vila d'Olesa

Al sopar hi van ser l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent; la regidora de Cultura, Emma Duran; i el 1er tinent d’alcalde, Marc Serradó; així com representants d’algunes de les entitats locals que tradicionalment donen suport al certament organitzat per la secció de teatre de la UEC.

El president de la UEC i membre del grup de teatre, Felip Carreras, va voler mostrar la seva satisfacció amb la qualitat de les obres presentades al concurs.

Audio file

Al seu parlament, l’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, va agrair “la feina de les companyies amateurs participants i també els organitzadors que ho fan possible“. 

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Emma Duran, va destacar “la importància del teatre amateur, un espai per a tothom, que requereix moltes hores, dedicació, esforços... A Olesa és un bressol de talents teatrals, i aquesta estima pel teatre s'ha de cuidar, fomentar i celebrar”.

Palmarès del 39è concurs de Teatre Vila d’Olesa

El grup Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, amb l’obra El diari d’Anna Frank, va ser el guardonat amb el primer premi de grup.

El premi a la Votació Popular va ser Terapèutic de Jordi Ferragut, representada pel Grup Teatre Centre d’Arbúcies.

El primer premi de millor actor principal va ser per Usu Tambadou, pel paper de Jerry a l’obra Història del zoo; Òscar Garcia es va endur el segon premi pel paper de Cyrano; i el tercer va ser per Jaume Fàbregas, pel paper de Senyor Peric a l’obra Terapèutic.

Pel que fa al premi a la millor actriu principal, va ser per Marta Escudé, pel paper de Marta a l’obra Losers; el segon va ser per a Magalí Verge, pel paper d’Anna a l’obra El Diari d’Anna Frank; i el tercer es va lliurar a Laia Sabata, pel paper de Pilar a l’obra Un cop l’any.

A la categoria d’actor de repartiment, el primerer premi va ser per Macari, pel paper de Macari a l’obra La nit de Sant Joan; el segon, per Albert Puig, pel paper de Cristià a l’obra Cyrano; i el tercer, per Adrià Capdevila, pel paper de Peter Van Daan en l’obra El diari d’Anna Frank.

A la categoria d’actriu de repartiment, el primer premi se’l va endur Anna Sagalés, pel paper de Liefj en l’obra El diari d’Anna Frank; el segon, Laia López, per la interpretació del Follet en l’obra La nit de Sant Joan; i Carla Martí, el tercer premi, per la Senyoreta González en l’obra La nit de Sant Joan. 

El premi al millor muntatge se’l va endur el grup PAM Teatre de Terrassa per l’obra La nit de Sant Joan; i finalment el guardó a la millor direcció va ser per Josep Canet, per El Diari d’Anna Frank.