17/06/22

Jornades de portes obertes al nou gimnàs municipal d’Olesa

Els propers dies 25, 28, 29 i 30 de juny hi haurà jornades de portes obertes per conèixer les noves instal·lacions i tots els serveis que ofereix el nou gimnàs municipal.

Image
Cartell portes obertes gimnàs municipal amb tota la informació tant de tarifes, horaris i preus

L’esperat gimnàs municipal obrirà portes el proper 1 de juliol i tota la ciutadania que hi estigui interessada el podrà visitar a les jornades de portes obertes que s’han programat per als dies 25, 28, 29 i 30 de juny amb diferents activitats programades com zumba o pilates. Cal fer inscripció prèvia al departament d’Esports trucant al 93 778 00 50 ext. 3700

El gimnàs municipal d’Olesa està ubicat a un nou edifici construït a sobre la piscina municipal, al carrer de l’Urgell, al barri de Les Planes. Està distribuït en diferents sales. Té una sala de 266m2 i dues més de 85m2 cadascuna. A una de les sales s’ha habilitat un espai d’spinning i espai de cardio, màquines de pes lliure, màquines guiades, entrenament funcional i una màquina central multipower. També hi ha programat cycling virtual, que permetrà a la persona usuària practicar-ho quan vulgui, sense necessitat d'adaptar-se a l'horari de la classe programada.

 

Hi ha programades més d’una quarantena d’activitats dirigides a la setmana, piscina coberta, sauna finlandesa i servei de musculació amb un tècnic de sala. La tècnica d’Esports, Jeanne Badal, ha explicat que “a la nova graella s’han refrescat activitats que ja es fèiem però també n’incorporem de noves per equiparar-nos a l’oferta que es fa a d’altres gimnasos”.

A la sala hi haurà un tècnic per guiar tots els exercicis i atendre als usuaris però les màquines disposen d’un codi QR amb un enllaç a un vídeo de Youtube on s’explica com funciona cadascuna, els exercicis que es poden fer i els grups musculars que es treballen.  “És important la figura del tècnic de sala, un professional que acompanyi l’usuari, que faci pedagogia del bon ús dels aparells, que l’engresqui a fer esport i salut i també a passar-s’ho bé” ha apuntat Toni Grima. Per aquest servei, s’ha licitat un contracte de renting amb opció de compra de maquinària amb l’empresa SALTER, especialitzada en fitness, que permetrà comptar amb una maquinària nova i el manteniment corresponent” ha destacat el cap d’Esports.

El gimnàs estarà obert de dilluns a divendres de 7h a les 22h, i dissabte de 8h a 14h. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer online a través del web municipal al següent enllaç de la Seu Electrònica o bé presencials a l’OAC amb cita prèvia AQUÍ o trucant al telèfon 93 778 00 50.

Tarifes amb descomptes

L’abonament general donarà accés a la piscina coberta, ús a sauna, a les activitats dirigides (spinning, bodypump, zumba...) i al gimnàs, amb una tarifa plana.

La matrícula té un import de 34,70 euros i hi ha dues modalitats d’abonaments. El mensual general que inclou piscina coberta, activitats dirigides, sala de fitness i sauna per un import de 34,70 euros amb descomptes del 20% per a col·lectius com persones a l’atur, pensionistes, jubilats, persones amb un grau de discapacitat superior al 33%, famílies monoparentals i nombroses amb un preu d’abonament de 27,80 euros.

També hi ha una modalitat d’abonament reduït mensual que ofereix els mateixos serveis en tres franges horàries de 7 h a 9 h, de 13 h a 16 h i de 20 h a 22 h. Aquest abonament té un cost de 24,30 euros i amb els descomptes 19,40 euros.

Consulteu al detall els abonaments, entrades puntuals o T-10 AQUÍ