22/02/23

Olesa acull una nova edició del cicle de música d'autor del Festival Barnasants

L'Auditori de la Casa de Cultura acollirà el concert del cantautor valencià Pau Alabajos el 17 de març a les 20 h. L'entrada és lliure.

Image
Cartell del concert de Pau Alabajos a Olesa de Montserrat.

Olesa de Montserrat participa un any més en el festival de cançó d’autor del projecte de Cultura en Xarxa Barnasants, impulsat per l’Ajuntament d’Olesa i el Festival Barnasants.  Aquest certamen té l’objectiu d’apropar al públic local una programació musical d’autor, innovadora i de qualitat.

El Projecte Cultural en Xarxa Barnasants se celebra anualment des de 1996 i va néixer amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, de fer-la conèixer a les generacions més joves i fomentar-ne la transmissió. Enguany serà la quarta edició en que Olesa hi participa

L’artista que participarà al cicle de concerts d’Olesa és Pau Alabajos. El cantautor valencià presentarà el seu vuitè disc “Les hores mortes”, amb una clara referència a la poètica de Miquel Martí i Pol. Les hores mortes són aquelles que s’esmunyen entre els dits, com l’arena de la platja quan es tanca el puny, amb la ferma voluntat de retenir-la però no hi ha manera.

El concert es farà a l'Auditori de la Casa de Cultura a les 20 h i l'entrada és gratuïta.

Homenatge a les orquestres de festa major i a Cuba com a país convidat

El Projecte de Cultura en Xarxa Barnasants, dedicat a la cançó d’autor,  va engegar el passat 27 de gener i finalitzarà el proper 18 de maig. La 28ena edició del festival està carregat de concerts, hi ha més de 50 actuacions amb una programació que homenatja les orquestres de festa major dels anys 70 i a Víctor Jara (coincidint amb els 50 anys del seu assassinat), i té a Cuba com a país convidat, a més de comptar amb la participació d'artistes d'altres països com Xile, Argentina, Colòmbia, França i Itàlia.