13/09/21

Obertes les inscripcions per als cursets de natació per a nens i nenes

El procediment és per cobrir les places que van quedar lliure al procés d'inscripció fet el mes de juliol. S'ha d'entrar instància a l'Ajuntament amb el formulari que es trobarà a la Seu Electrònica.

Image
Nens i nenes a la piscina coberta esperant indicacions del monitor que està a l'aigua

El Departament d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa ha obert de nou la matriculació per als cursets de natació per a nens i nenes per a aquest curs 2021-2022. El procediment d'inscripció s'ha obert per cobrir aquelles places que han quedat lliures un cop fet el primer procés de matriculació, el passat mes de juliol. Els formularis es poden trobar a l'apartat Tràmits de la Seu Electrònica, i s'han d'entrar al Registre de l'Ajuntament, en línia, a través del mateix espai del web municipal, o bé presencialment a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), demanant cita prèvia.

Els cursets de natació estan adreçats a nens i nenes d'entre 3 i 15 anys, si bé ja no queden places en tots els horaris inicialment ofertats. Els dies i hores lliures estan indicats al formulari d'inscripció. Quant als cursets de natació per a nadons del dissabte, ja no hi ha places lliures però totes aquelles famílies que vulguin poden inscriure's poden fer-ho i se les avisarà de seguida que quedi alguna plaça lliure. De fet, en la resta de franges d'edat es podrà fer la incripció encara que no quedin places lliures, ja que aquestes sol·licituds quedaran en llista d'espera.

La documentació que s'ha d'entregar per fer la inscripció és la següent:

El preu de la matrícula per als nous alumnes és de 36,95 €. Pel que fa a l'activitat, el preu mensual és de 17,10 € al mes. 

Abonaments per a la piscina coberta

D'altra banda, a través de l'apartat Tràmits de la Seu Electrònica també es poden sol·licitar els abonaments per a la piscina coberta. L'equipament funciona de 07.00 a 22.00 h de dilluns a divendres, i de 08.00 a 14.00 h els dissabtes. Per motius de control i registre d'assistència, cal fer reserva de cita prèvia a través del web municipal.

L’accés a la piscina coberta es fa pel lateral de l’edifici, a causa de les obres iniciades el mes de juliol per construir-hi una nova planta. Amb aquesta actuació l’Ajuntament d’Olesa vol enllestir l’equipament i aconseguir que tingui unes instal·lacions equiparables a les d’altres municipis dels voltants.

L’alta d’abonaments per a la piscina coberta es pot fer en línia a través de l’apartat Tràmits de la Seu electrònica del web municipal o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia.

Documents relacionats