30/12/21

Noves modificacions en l’agenda de les Campanades 2022 i la Cavalcada de Reis

L’Ajuntament d’Olesa ha realitzat canvis en els actes pendents previstos per a aquests dies festius tenint en compte l’evolució de la sisena onada de la pandèmia

Image
Vista aèria del plànol del recorregut de la cavalcada per Olesa

Davant les noves restriccions anunciades per Salut la setmana passada, l’Ajuntament va procedir a cancel·lar amb anticipació la Festa de Cap d’any al pavelló Sant Bernat i retornar l’import de les entrades ja adquirides. Jordi López, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, ha explicat que “la normativa de salut no permetia la celebració d’aquest tipus de festes en espais tancats i lògicament amb aglomeració de gent”.

Després d’esperar a les últimes recomanacions per part del Govern de la Generalitat, es va estudiar la viabilitat dels actes pendents previstos. Quant a les Campanades 2022 a la Torre del Rellotge, es van aprovar els següents canvis: l’aforament serà limitat amb reserva prèvia a la plataforma Vivetix, es suprimeix el ball posterior per reduir al màxim la durada de l’acte i serà obligatori l’ús de mascareta. Tanmateix, tots els olesans i olesanes que vulguin seguir des de casa els tocs de les campanades i veure els focs artificials, podran connectar-se en directe a la Torre del Rellotge a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Olesa.

LA CAVALCADA DE REIS ES MANTÉ suprimint l’acte d’arribada de SS.MM. els Reis d’Orient a la plaça de Fèlix Figueras y Aragay i també modificant el seu recorregut per adaptar-lo a les recomanacions de la Generalitat per la celebració de les festes de Reis.

RECORREGUT

Les carrosses de Ses Majestats iniciaran el recorregut a les 18.15h a l’avinguda de Lluís Companys, continuaran pels carrers d’Argelines i d’Amadeu Paltor, i seguidament aniran per l’avinguda de Francesc Macià fins a la rotonda de l’Escola Povill, on donaran la volta per a finalitzar la cavalcada a la Plaça de Catalunya.

LA BENVINGUDA DELS REIS A LA PLAÇA DE CATALUNYA

En aquest punt també s’ha disposat un nou disseny d’escenari amb passarel·les que permetrà que les famílies i els infants puguin veure de prop als Reis d’Orient des de diferents localitzacions de la plaça. 

El MAPPING a la façana de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat es manté augmentant les projeccions a diferents hores per evitar condensar als ciutadans en la mateixa franja horària. Es podrà veure el Mapping de la Nit de Reis 2022 a les 18.30h, 18.45h, 19.00h i 19.15h.