15/10/24

Arriba una nova edició de la Nit de l’Esport Local d’Olesa

Les entitats i esportistes locals poden presentar les seves candidatures fins al 31 d’octubre. La Nit de l’Esport Local se celebrarà el 15 de novembre, a les 19 h., a l’Escorxador.

Image
7a Nit de l'Esport Local

Cartell de la Nit de l'Esport Local 2024

L’Ajuntament d’Olesa celebrarà el proper 15 de novembre la setena edició de La Nit de l’Esport Local, una festa que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius dels i les esportistes del municipi aconseguits en la passada temporada 2023-2024. Aquesta festa de l’esport local també és un punt de trobada per a les entitats esportives, els i les seves esportistes i també les famílies. Les diverses modalitats d'aquests premis volen distingir l'esforç esportiu femení i masculí, tant individual com d'equip, com altres reconeixements vinculats al foment de l'esport local.

Enguany s’ha inclòs una categoria nova: el premi a l’activitat física en l’esport inclusiu per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats. “L’objectiu és donar visibilitat a tot allò que s’està fent a nivell local per integració de diferents col·lectius al món esportiu. Des del departament vam considerar important donar-li visibilitat i reconèixer tota la feina que fan entitats i esportistes en aquest sentit” explica Jeanne Badal, tècnica del departament d’Esports.

L’alcalde d’Olesa i regidor d’Esports, Jordi Parent, també destaca la importància que tenen aquests premis per reconèixer els valors en l’esport “aquesta és una festa de l’esport local que ja està arrelada al municipi i que esperen tots els clubs, esportistes i les seves famílies. Volem donar molta importància als valors en l’esport i per això també enguany s’ha afegit el premi per a esport inclusiu per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats, que creiem que cada vegada més ha de tenir una importància més rellevant en el món de l’esport”

Els premis del reconeixement esportiu, en la seva edició 2024, tenen les següents modalitats:

Premi a les gestes esportives”: Entitat i/o equip que hagi assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.

"Aniversari fundació d’entitats”: Entitat que hagin celebrat 25, 50, 75 anys durant la temporada 2023-2024.

“Premi a la dedicació a l’esport”: Premi a un esportista, entrenador, directiu o persona vinculada a una entitat del municipi. Aquest premi té l’objectiu de valorar la trajectòria d’un esportista, personal del cos tècnic, personal de la junta directiva, etc., que hagi ajudat a promocionar l’esport dins del municipi.

“Premi a l’esportivitat “Fairplay”: Reconeixement a aquelles persones o equips que hagin representat millor els valors en l’esport.

“Premi a l’esportista de l’any”: Reconeixement al millor esportista masculí i la millor esportista femenina de la temporada anterior finalitzada.

 “Premi a la millor tasca tècnica”: Premi a l’entrenador o entrenadora que, per mèrits esportius i/o altres que així ho justifiquin en aquesta temporada, mereixi ser reconeguda.

“Premi a l’organització d’esdeveniments esportius”: Reconeixement a un acte o esdeveniment esportiu realitzat durant la temporada anterior finalitzada que hagi promocionat clarament l’esport a Olesa de Montserrat.

“Premi a l’esport adaptat per a persones amb discapacitat”: Reconeixement a una persona que competeixi en les competicions d’esport adaptat. Per a persones amb  diversitat funcional. 

Premi a l’activitat física i l’esport inclusiu per a la cohesió social:

Presentació de candidatures

Les persones o entitats interessades poden presentar candidatures per als guardons de la següent manera:

Les entitats i esportistes locals poden presentar les seves candidatures fins al 31 d’octubre