22/06/21

Les famílies monoparentals ja poden sol·licitar la subvenció del 50% de l'IBI

A part de demà i fins el proper 15 de juliol, les famílies monoparentals que compleixin els requisits que s’indiquen a les bases reguladores poden sol·licitar la subvenció del 50% de l'impost de béns immobles del 2021.

Image
Edifici de l'Ajuntament d'Olesa

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat obre el termini per a que les famílies monoparentals puguin demanar l'ajut del 50% de l'impost de béns immobles (IBI) corresponent a l'exercici 2021. Poden sol·licitar-ho les famílies que tinguin la condició de família monoparental i constin com a propietàries, copropietàries o usufructuàries dels béns immobles corresponents al seu domicili habitual. 

Entre d’altres requisits que s'han de complir és que el sol·licitant de la subvenció sigui el titular d’una família monoparental, que sigui el seu domicili habitual i que no tingui cap altre immoble, que la renda de la unitat de convivència de l’últim exercici sigui inferior a 4 vegades l’indicador públic de renda d’efectes múltiples vigent (IPREM), o que estigui al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la seguretat social, entre d’altres.

Documentació a presentar

La sol·licitud de subvenció s’haurà de presentar, presencial o telemàticament, i s’ha d’adjuntar la documentació següent:

1. Formulari de sol·licitud, signat. Model normalitzat 1

2. Document d’autorització de consulta de dades de les persones de la unitat de convivència majors de 18 anys i o menors emancipats. Model normalitzat 2

3. Formulari de dades bancàries per al pagament. Model normalitzat 3.

La sol·licitud, com la documentació a aportar (DNI, el títol de família monoparental i formularis de petició i dades bancàries) s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olesa telemàticament amb TRÀMITS/INSTÀNCIA GENERAL o presencialment, demanant cita prèvia, en horari de matins de 8.30h a 14.00h. de dilluns a divendres. 

Consulteu AQUÍ el detall dels requisits a les bases adjuntes i tota la documentació necessària per a sol·licitar la subvenció.

Documents relacionats

Document
Document
Document
Document