13/12/22

L'Ajuntament d'Olesa vol conèixer l'opinió ciutadana per abordar futures situacions de crisi sanitària

L’enquesta es fa a través de la plataforma Participa 311, des d’avui dimarts fins el dia 23 de desembre. També es farà de manera presencial al mercat ambulant i al mercat municipal el proper divendres 16 de desembre.

Image
Fonendoscopi blau sobre un gràfic de percentatges amb tonalitats blaves

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Olesa posa en marxa una enquesta per conèixer l'opinió de la ciutadania pel que fa a la seva visió, necessitats, aspectes positius i/o mancances detectades durant la pandèmia de Covid-19 per tal d'elaborar una eina que permeti a l'Ajuntament i a la societat olesana estar preparades per afrontar situacions de crisi sanitària, com la pandèmia o altres.

El departament de Salut Pública està duent a terme el treball d'incorporació de les contingències derivades d'emergències sanitàries al Pla Local de Salut d'Olesa.

Per elaborar el document es treballa, per una banda, en la identificació de tots els actius i recursos del municipi que poden ser d'utilitat en cas d'una possible emergència sanitària i, per altra, es vol conèixer l'opinió de la ciutadania i de les persones amb perfil tècnic pel que fa a la seva visió, necessitats, aspectes positius i/o mancances detectades durant la pandèmia de Covid per tal de realitzar propostes de millora. 

L’enquesta es fa a través de la plataforma Participa 311 des d’avui dimarts fins el dia 23 de desembre. També es farà de manera presencial al mercat ambulant i al mercat municipal el proper divendres 16 de desembre.

Pel que a l’enquesta de la plataforma Participa 311 es demana que es contesti una sèrie de preguntes com ara si durant la pandèmia de Covid-19 es va donar una resposta adequada o què s’hauria de fer en cas d’emergència davant manca de subministraments bàsics com llum, aigua o gas; manca d’aliments o d’assistència sanitària, si estaria disposat a ser voluntari o si al seu entorn disposa de persones que el poguessin ajudar.

A l’enquesta no es demana cap dada personal i totes les respostes son tractades de manera anònima. Podeu accedir AQUÍ

Documents relacionats

Document