04/01/22

Obertes les inscripcions per als cursets de natació per a infants i adults

El Departament d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa ja ha obert la matriculació per als cursets de natació intensius per als diferents grups d’infantil i també d’adults que es realitzen al primer trimestre d’aquest any. Les classes comencen el 17 de gener.

Image
Nens i nenes esperant el seu torn amb el monitor

Aquests cursos es fan en grups reduïts de màxim 4 persones per fer un major aprofitament de les sessions i també per les mesures de prevenció de contagis de la covid-19. Els cursos estan dirigits a infants i joves entre 3 a 18 anys i també a adults, amb l'objectiu de que puguin millorar la seva tècnica de natació, ja sigui per a familiaritzar-se amb el medi aquàtic i pèrdua de la por a l'aigua, o bé per a la millora i perfeccionament de la tècnica dels diferents estils de natació en els casos dels cursets de perfeccionament.

El coordinador d'activitats esportives, Dioni Garcia, explica que "a part dels grups d'infantil, també s'ofereixen cursos per a adults, ja sigui per iniciar-se en la natació, o bé per perfeccionar la tècnica" i ha afegit "són cursos intensius i l'objectiu és concentrar la planificació d'un any en 12 sessions, i per això també es treballa en grups reduïts de 4 persones per a fer un treball molt més personalitzat".

Concretament, els cursets de natació d’infantil es fan el dissabte al matí i estan distribuïts en tres nivells: familiarització, iniciació i perfeccionament. El de familiarització s’adreça a nens i nenes de 3 a 8 anys i s’ensenya habilitats aquàtiques amb l’objectiu de familiaritzar-se amb l’aigua. Aquest curs es farà els dissabtes a les 9h. Un segon grup, d’iniciació, s’adreça a nens de 9 a 12 anys, per a que aprenguin a ser autònoms a l’aigua i també la tècnica bàsica de natació i es farà a les 10h. El tercer grup és el de perfeccionament, per a joves de 12 a 18 anys. Aquest és un curs específic de millora i perfeccionament de la tècnica dels diferents estils de natació i es farà a les 11h. del matí.

Pel que fa als grups d’adults, també s’ha distribuït en dos nivells: d’iniciació i de perfeccionament. El d’iniciació es farà en horari de matí, els dimarts a les 10.30h, i en horari de tarda, dimarts i dijous a les 20h. Un segon grup, el de perfeccionament, es farà en horari de matí, dijous a les 10.30h, i a en horari de tarda, dimarts i dijous a les 20h.

El preu de les 12 sessions és de 124 euros i els abonats a multiactivitat i a la piscina tenen un descompte del 20%. Al cartell podeu consultar els horaris al detall.

Les inscripcions es poden fer online o bé presencialment a l’OAC.

Inscripció online:

  • Disposar de signatura digital (Obtenir Certificat Digital clicant aquío utilitzar la plataforma disponible IdCAT Mòbil. 
  • Accedir a l'enllaç A, accedir a l'apartat d'Esports i clicar al punt CURSETS INTENSIUS DE NATACIÓ - 1r TRIMESTRE.
  • En cas de ser persona abonada al Servei Municipal d'Esports (abonament Multiactivitat o Multiactivitat+Piscina) i per tal de gaudir del descompte del 20% del cost total del curs caldrà indicar-ho a la instància per tal que pugui ser comprovat. 

Una vegada realitzada la instància rebreu un correu amb la carta de pagament de l'abonament sol·licitat. Cal realitzar el pagament per tal de constar com a inscrit o inscrita al curs escollit. 

Inscripció presencial: 

  • Demanar hora a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (podeu demanar cita prèvia clicant aquí).
  • Presentar el formulari d'inscripció (adjunt al final de la pàgina) i documentació complentària. L'OAC us entregarà la carta de pagament per tal que feu efectiu el pagament de la taxa.

Documents relacionats