24/08/22

El gimnàs municipal d’Olesa torna a obrir al setembre

Les instal·lacions esportives així com tots els serveis i activitats que ofereix el nou gimnàs municipal, engegaran el pròxim dijous, 1 de setembre.

Image
Tipus de Sala de màquines d'un gimnàs

El gimnàs municipal d’Olesa, ubicat al carrer de l’Urgell, al barri de Les Planes, compta amb unes instal·lacions renovades recentment i un catàleg de serveis que també es va ampliar amb l’estrena de l’equipament el passat juliol. A partir del pròxim dijous, 1 de setembre, tornarà a obrir les seves portes per a la ciutadania.

L’equipament esportiu disposa d’una sala polivalent de 266 m2 i dues més de 85 m2 cadascuna, amb espais d’spinning i de cardio, i una zona de màquines de pes lliure, guiades, d’entrenament funcional i multipower. També es pot practicar cycling virtual, un servei que permet la pràctica dels exercicis de bicicleta sense necessitat d'adaptar-se a l'horari de la classe dirigida. D’altra banda, la proposta d’activitats dirigides és de més d’una quarantena a la setmana. Les persones usuàries també tenen accés a la piscina coberta, la sauna finlandesa i el servei de musculació amb un tècnic de sala.

L’horari d’obertura del gimnàs municipal és de dilluns a divendres de 7.00 h a 22.00 h, i dissabte de 8.00 h a 14.00 h. Les inscripcions es poden fer en línia a través del web municipal al següent enllaç de la Seu Electrònica o bé de manera presencial a l’OAC amb cita prèvia AQUÍ o trucant al telèfon 93 778 00 50.

L’abonament general i el reduït donen accés a la piscina coberta, a l'ús de la sauna, a les activitats dirigides (spinningbodypump, zumba...) i al gimnàs, amb una tarifa plana que també inclou descomptes per a diversos col·lectius. 

 

Documents relacionats

Document