21/08/24

Promoció Econòmica ofereix nous cursos d'ocupació per a la tardor

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat segueix compromès amb el creixement i el desenvolupament de la comunitat, oferint una sèrie de nous cursos de formació gratuïts.

Image
Imatge genèrica per a formació i cursos per a professionals i ocupació

Aquesta tardor el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa impulsa diferents cursos de formació ocupacional amb l’objectiu que les persones participants tinguin coneixements en noves competències i millorar el seu perfil professional, incrementant les possibilitats de trobar o millorar la seva feina.

A partir de l'octubre, i fins a finals de novembre, arribaran noves formacions:

  • Curs de PDA (del 14 al 18 d'octubre): Tot el que necessites per treure profit d'aquesta eina que té la capacitat per a escanejar codis de barres, gestionar inventaris, i processar comandes en temps real, entre altres funcions. Una eina inavaluable per a qualsevol magatzem.
  • Aprèn tot el què necessites d’Excel per portar el teu negoci (21, 24 i 28 d’octubre): Aquest curs de l'Àrea Empresa proporciona coneixements tècnics essencials per a aprendre a crear un escandall amb les matèries primeres, inventariar tots els productes de l'empresa o portar la comptabilitat bàsica del negoci; entre altres temes.
  • Carretó elevador frontal i retràctil (6 i 7 de novembre): Es tracta d’una formació teòrica i pràctica sobre els coneixements necessaris per obtenir el  carnet de carretó retràctil (tipus, conducció i manteniment de carretons elevadors, prevenció de riscos laborals…) S’adreça a persones que cerquen feina i treballador/es del sector logístic.
  • Maquinària de neteja viària (12 i 13 de novembre): Un altre curs de l'Àrea d'Ocupació que aportarà els coneixements bàsics i necessaris a aquelles persones que vulguin dominar aquest vehicle.
  • Plataforma elevadora (20 i 21 de novembre): Formació necessària per assolir els coneixements necessaris per aprendre la conducció de tres plataformes elevadores mòbils per a persones: l'articulada, de tisora (per la seva forma) i les que van muntades sobre la plataforma d'un camió.

Tots els cursos són gratuïts i es duran a terme a l'edifici de Cal Rapissa en horari de matí de 9.30 h a 13.30 h, excepte el de PDA que serà de 9.00 a 14.30 h.

Les persones interessades poden adreçar-se al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa, a l'edifici de Cal Rapissa (c/Ample, 25), al telf. 93 778 00 50 (extensió 3600) o al correu electrònic promocio@olesademontserrat.cat