27/02/22

Olesa de Montserrat celebra una concorreguda festa de Carnestoltes

El Carnestoltes 2022 ha estat molt concorregut amb la participació d'una quinzena de comparses i centenars d'olesans i d'olesanes disfressats i gaudint de la festa organitzada a plaça de Catalunya.

Image
Presentació del concurs de disfresses amb Carnestoltes

La celebració del Carnestoltes ha protagonitzat l’activitat del cap de setmana a Olesa de Montserrat. La regidoria de Festes va recuperar la plaça de Catalunya com l’epicentre de la festa, que va incloure la tradicional rua i passarel·la de disfresses i comparses, i el concurs de disfresses. El Carnestoltes 2022 ha estat molt concorregut, amb prop d’una quinzena de comparses i centenars de persones participants.

El Carnestoltes 2022 va arrencar dissabte a la tarda amb  l’arribada del Rei Carnestoltes i la passarel·la infantil. Poc després de les 18.30 h, va començar la rua de disfresses i comparses pel centre del municipi, i que va recórrer l'avinguda de Francesc Macià fins el carrer de Mallorca i des d'aquí va continuar pel carrer d'Anselm Clavé fins arribar a Jacint Verdaguer on la rua va baixar fins Francesc Macià per tornar a la plaça de Catalunya.

Un cop la rua va arribar a la plaça de Catalunya, cap a les 19.30 h, va començar el concurs de disfresses amb la desfilada dels participants per la gran passarel·la instal·lada a la plaça, on el jurat qualificador va poder veure la posada es escena de tots els participants i decidir el veredicte.  Els premiats en les diferents categories van ser els següents:

  • Millor disfressa individual o en parella, dotat amb 50 €: Gallina. 
  • Millor grup (de 3 a 6 persones), dotat amb 100 €: Mexicans.
  • Comparsa més divertida: 1r premi de 300 € per Marcians; 2n premi de 200 € pels Autos de xoc; i 3r premi de 100 € per La lluna.
  • Comparsa millor caracteritzada: 1r premi de 300 € per Ocellots; 2n premi de 200 € per Pinotxo; i 3r premi de 100 € per Paons reials i grangers.

Finalitzada l’entrega de premis, i amb la plaça de Catalunya amb centenars de persones, va arrencar la festa amb el concert de Tarraco Surfers.