20/12/22

L'Ajuntament d'Olesa convoca a una sessió informativa als usuaris i usuàries del bus Olesa-Barcelona

La convocatòria també servirà per recollir les queixes i suggeriments i es farà el proper dimecres 28 de desembre, a les 19 h. a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Image
Bus Express-Olesa-Barcelona

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat convoca a una sessió informativa i de recollida de queixes i suggeriments als usuaris i usuàries de les línies d’autobusos de la línia Olesa a Barcelona (les línies e23 Olesa-Barcelona i  e22 Manresa-Olesa) que presta la companyia Monbús.

L’empresa té habilitat un enllaç web on fer reclamacions. Les persones usuàries del servei també poden tramitar les seves queixes a través d' instància a l’Ajuntament i de l'aplicació Línia Verda. Ara, des de l’Ajuntament d’Olesa es vol crear també un grup de treball per tal de recollir-les totes i traslladar-les al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que és qui gestiona aquest servei de transport públic. L’objectiu és millorar el servei de transport, que actualment presenta deficiències, i fer-ne un seguiment.

Les queixes que es tramiten des del departament de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament d’Olesa es deuen sobretot pel retard en l’horari de pas dels combois, per autobusos que no passen o, que van tant plens que no hi ha lloc per a totes les persones usuàries.

La convocatòria d’aquesta sessió informativa a la ciutadania serà el proper dimecres 28 de desembre, a les 19 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Olesa. Anirà a càrrec del regidor de Mobilitat, Aparcament i Transport, Jordi Martínez i el cap de la Policia Local, Isaac Aymerich.