17/03/22

L'Ajuntament trasllada a la subdelegació del govern central el reclam de la millora del servei de Correus a Olesa

L'alcalde s'ha reunit amb Carlos Prieto, subdelegat del govern central a Barcelona, i responsables de Correus de Catalunya per demanar que hi hagi servei els dissabtes al matí i algunes tardes dels dies laborables, entre d'altres peticions.

Image
Reunió Ajuntament amb responsables de correus Catalunya

L’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, i el primer tinent d'Alcaldia, Jordi Martínez, han mantingut una reunió amb el subdelegat del govern central a Barcelona, Carlos Prieto, i els responsables de Correus de Catalunya, per reclamar millores en el servei al municipi. Concretament Riera va plantejar totes les queixes recollides entre la ciutadania respecte al servei de Correus a Olesa, que es considera deficitari per la manca de personal i "la poca preparació que tenen algunes persones", pels problemes de repartiment i d’acumulació de notificacions a les oficines, per "l’estat deficient" en què es troba l’oficina, i sobretot, per la reducció de l’horari d’atenció al públic.

Amb l'esclat de la pandèmia, i segons ha recordat l'alcalde, “es va suprimir l’horari d’oficina que hi havia dissabtes al matí i ja no s’ha recuperat. Ara, per poder fer una gestió a Correus, has de deixar d’anar a treballar o delegar-ho a coneguts que no treballin". Per aquesta raó, ha remarcat, "demanem que es recuperi l’horari de dissabtes al matí i també que s’obri en horari de tarda algun dies laborables”.

Fa temps que l’Ajuntament reclama la millora del servei de Correus a Olesa i amb aquest objectiu ha mantingut diferents reunions amb els responsables de l’oficina local, de la regió, i ara amb els responsables de Catalunya. “Ens han explicat que ara estan en plena reconversió del servei de Correus però que hi haurà una resposta ràpida a aquestes reclamacions. Nosaltres ho continuarem reclamant fins que hi hagi un bon servei per a la ciutadania”, ha explicat l'alcalde.

Grans infraestructures com la B-40 i l’A-2

Durant aquesta reunió de l’Ajuntament d’Olesa amb el subdelegat del Govern a Catalunya, també es va posar sobre la taula l’estat d’execució de grans infraestructures de competència estatal que transcorren i afecten el municipi i el territori.

Riera va reclamar tenir més informació sobre el tram de la B-40, que permetrà enllaçar la comarca del Baix Llobregat amb el Vallès, i també sobre les millores pendents de fer a l’autovia A-2, al seu pas per Olesa.

A la trobada amb el subdelegat també es van tractar d’altres temes d’interès pel municipi, com és tot l’estoc d’habitatges que està en mans del banc de la Sareb. L’alcalde va demanar poder donar sortida a tots aquest pisos i solars que ara estan retinguts per poder donar resposta a les necessitats d’habitatge que hi ha la municipi.