17/06/22

Aquest cap de setmana arriba la 15a edició de la Cursa del Foc d'Olesa

Aquesta cita esportiva de corredors i corredores es celebra aquest dissabte 18 i  diumenge 19 de juny, a la plaça de Catalunya i l'organitza el Club Atletisme Olesa.

Image
Cartell de la Cursa del foc amb atletes correns

La Cursa del Foc és una de les cites més rellevants del calendari esportiu olesà i que congrega més espectadors. Organitzada pel Club Atletisme Olesa (CAO) des de 1979, la competició ha anat evolucionant amb el pas dels anys i enguany es presenta en format de cap de setmana: el dissabte 18 de juny es farà la Cursa del Fogonet per a infants (300, 600 i 1000 metres) i la Milla de Foc (1.609 metres) i el diumenge 19 de juny la Cursa del Foc (5 i 10 Km). 

Enguany, el centre neuràlgic tornarà a ser la plaça de Catalunya després que l'any passat funcionés molt bé amb les mesures anticovid. Per tant, el dissabte el repartiment de dorsals començarà al matí, i a la tarda es faran les activitats a partir de les 18.30 h. El diumenge la Cursa del Foc (en ambdues distàncies) comenençarà a les 8:45h. Encara es poden fer les inscripcions a qualsevol de les modalitats disponibles a través del web xipgroc.cat i altra informació de la cursa es pot consultar al web www.cursadelfoc.cat

Des del Club Atletisme Olesa, el responsable tècnic de la cursa, Raúl Agudo, ha destacat que animen a tots els olesans i olesanes a participar d'aquesta cursa amb tanta tradició al municipi ja sigui participant activament o sortint al carrer per veure i animar els corredors i corredores.

La Cursa del Foc és tot un esdeveniment esportiu que compta amb una vuitantena de persones voluntàries del club durant el cap de setmana així com també la col·laboració de la Unió Ciclista Olesana.