09/08/22

La setmana vinent, del 15 al 21 d'agost, el Mercat Municipal d’Olesa tancarà per vacances

L'associació de concessionaris va acordar la mesura donat que no es podia garantir que aquella setmana es pugui cobrir el servei en tots els sectors.

Image
Passadís del Mercat amb parades a banda i banda

La setmana vinent, del 15 al 21 d'agost, el Mercat Municipal d'Olesa romandrà tancat per vacances segons va acordar l'associació de concessionaris tenint en compte que aquells dies no es podia garantir donar servei complert amb parades dels diferents sectors. Així ho ha afirmat la presidenta de l'associació, Neus Valldeperas, que ha destacat que la clientela habitual ha entès la mesura.

Audio file

L’equipament municipal té prop d’una cinquantena de parades dels diferents sectors d’activitat de peix i congelat, carn i embotits, fruita i verdura i sector divers com fruits secs, degustació i productes gourmet.

Fins el 4 de setembre l’equipament obre en l’horari de matins, de dilluns a dissabte de 8.30 h a 14.00 h,  i les tardesde dimarts, dijous i divendres de 18.00 h a 20.30 h, una hora menys del seu horari habitual de la resta de l’any, que és de 17 h a 20.30 h.

Properament s'estrenaran guixetes per a encàrrecs al Mercat

El Mercat Municipal estrenarà aquesta tardor les guixetes per a encàrrecs que l'Ajuntament va instal·lar davant la façana principal de l'edifici, per la Plaça de Catalunya, un cop els paradistes hagin pogut realitzat un curs de formació per familiaritzar-se amb el seu ús. Les guixetes permetran a la clientela fer comandes a les parades del Mercat i recollir-les fora de l'horari comercial.