Cartell de la Fira de Nadal 2023
14/12/2023

El dissabte 16 de desembre Olesa acollirà la Fira de Nadal que organitza l'AV Nucli Antic

Aquest cap de setmana, l’esperit nadalenc tornarà a omplir el municipi amb la Fira de Nadal el dissabte 16 de desembre. L’Associació de Veïns i Veïnes del Nucli Antic, amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa, proposen un fira on es podran trobar objectes de regal, artesania, ornamentació nadalenca i productes.

Llegir més: El dissabte 16 de desembre Olesa acollirà la Fira de Nadal que organitza l'AV Nucli Antic
Nens llegint
09/05/2023

Torna la Setmana de la Lectura a Olesa i se celebrarà del 13 al 20 de maig

La Setmana de la Lectura, que va començar fa cinc anys, és una setmana commemorativa destinada a promoure la lectura entre la ciutadania i, en especial, entre l'alumnat. Aquesta iniciativa està impulsada pel Pla lector municipal, el qual està format pels centres educatius olesans, la Biblioteca Santa Oliva i tècniques dels departaments d’Educació d’Olesa i de la Generalitat.

Llegir més: Torna la Setmana de la Lectura a Olesa i se celebrarà del 13 al 20 de maig
Fira de Sant Jordi al Parc Municipal. Sant Jordi 2022.
17/04/2023

Tot a punt per viure un Sant Jordi ple d'activitats a Olesa

El Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha organitzat una jornada de Sant Jordi plena d'activitats que es concentraran el diumenge 23 d'abril amb activitats per a tothom: la fira de parades de llibres, roses, artesania, signatura de llibres d’autors/es locals, activitats per a petits i grans, i el lliurament dels Premis Sant Jordi Infantil i Juvenil.

Llegir més: Tot a punt per viure un Sant Jordi ple d'activitats a Olesa
Subscriu-te a Llibres