Xavier Rota, regidor de Patrimoni i Turisme i de Memòria Històrica
09/08/2023

Xavier Rota: “l’objectiu és que el Centre Cultural Cal Puigjaner sigui reconegut com a museu”

Després de vuit anys d’experiència a l’equip de govern, el regidor del Bloc Olesà-CUP Xavier Rota empren el mandat 2023-2027 al capdavant de les regidories de Patrimoni i Turisme i de Memòria Històrica, àrees amb molts objectius interrelacionats i amb una feina que compta amb la implicació de la resta de regidories del consistori.

Llegir més: Xavier Rota: “l’objectiu és que el Centre Cultural Cal Puigjaner sigui reconegut com a museu”
Mirador de muntanya integrat al paisatge al Coll de Les Espases.
18/08/2022

Sortida guiada inaugural del mirador del Coll de les Espases

Els “Set Balcons de Montserrat” és un projecte que pretén atraure visitants i dinamitzar el turisme dels municipis del Baix Llobregat nord que hi col·laboren. Juntament amb Olesa, els municipis que formen part de la iniciativa són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell i Sant Esteve Sesrovires, localitats amb vistes privilegiades a la muntanya de Montserrat.

Llegir més: Sortida guiada inaugural del mirador del Coll de les Espases
Assistents a la jornada de formació.
03/11/2021

Olesa aposta pel turisme vivencial en la promoció del producte local

El projecte té com a objectiu la implementació d’una oferta turística sostenible, amb la creació i promoció d’experiències turístiques vivencials. És per aquest motiu que des de l'Ajuntament d'Olesa s'està treballant amb Turismo Vivencial, operador turístic de viatges i consultora especialitzada en la dinamització turística de destinacions, per oferir experiències turístiques amb amfitrions loc

Llegir més: Olesa aposta pel turisme vivencial en la promoció del producte local
Subscriu-te a Turisme