23/08/24

La Generalitat de Catalunya ofereix una nova convocatòria del programa TU+1

Fins al 12 de setembre, la subvenció del programa TU+1 ofereix als autònoms un ajut i la facilita la contractació, de manera indefinida, persones en atur.

Image
Imatge genèrica d'una contractació

Imatge genèrica d'una contractació.

El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ofereix als autònoms del municipi la possibilitat d'accedir a la subvenció "TU+1". Aquesta subvenció està dissenyada per fomentar la contractació indefinida de persones en situació d'atur per part de treballadors autònoms que, fins ara, no tenien cap assalariat a càrrec seu.

L'ajut pot arribar fins als 20.850 € per cada contracte formalitzat a jornada completa, sempre que la persona contractada sigui inscrita com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) i es mantingui contractada durant un mínim de 18 mesos. El termini per sol·licitar aquesta subvenció és fins al 12 de setembre a les 14 h.

Aquest programa té l'objectiu de donar suport al creixement dels negocis autònoms al mateix temps que es contribueix a la reducció de l'atur, especialment en un context econòmic on la creació de llocs de treball estables és crucial.

Per a més informació sobre com accedir a la subvenció "TU+1", els interessats poden consultar el web corresponent del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat o adreçar-se directament al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat​.