03/09/21

Olesa de Montserrat inaugura el curs escolar 2021-2022 en un acte per a la comunitat educativa

Durant l’acte s’ha fet, com és habitual, l’homenatge als docents que s’han jubilat. Aquest curs ha estat Toni Masana Fontanet, de l'escola Josep Ferrà i Esteva després de 35 anys com a docent.

L' Escorxador ha acollit aquest divendres al migdia la inauguració oficial del nou curs escolar 2021-2022, en un acte que ha presidit la regidora d’Ensenyament d’Olesa, Lourdes Vallès, i que ha comptat amb la participació de Pep Vázquez, inspector d'Olesa de Montserrat dels Serveis Territorials del Baix Llobregat  i de representants de tota la comunitat educativa del municipi. L’acte ha inclòs la conferència Les relacions famílies-escola en temps incerts a càrrec d'Anna Ramis Assens, mare, mestra i pedagoga. 

La regidora d’Ensenyament, Lourdes Vallès, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda al nou curs escolar lamentant que el nou curs hagi de començar amb els protocols covid i mesures de protecció com les mascaretes a les aules per la situació de la pandèmia. Tot i aixì, Vallès ha resaltat que els centres educatius "comptem amb experiència i, enguany, malgrat la incertesa, durant els dos cursos anteriors el col·lectiu docent ha demostrat la capacitat d'adaptació". Per tot plegat, la regidora ha desitjat un bon inici de curs a la comunitat educativa i ha demanat a tothom "que es continuï fent la mateixa bona feina, tot tenint cura de la nostra salut física i emocional per poder tenir cura de l'alumnat".  

Per la seva banda, Pep Vázquez, inspector d'Olesa de Montserrat dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat al Baix Llobregat, ha agraït la tasca als docents i la comunitat educativa durant el curs anterior i que haurà de continuar "en situació excepcional durant bona part d'aquest curs que ara comença per la situació de la pandèmia de la covid-19 i les mesures establertes de protecció". Vázquez també ha desitjat a la comunitat educativa olesana un bon inici de curs, posant-se a disposició dels centres educatius que necessitin de la seva col·laboració. 

L’acte d’inauguració oficial del curs escolar 2021-2022 ha acabat amb l’acte d’homenatge al docent Toni Masana Fontanet, de l'escola Josep Ferrà i Esteva, i que enguany es jubila després de 35 anys com a docent en aquest centre educatiu d'Olesa.