31/10/22

Obert el termini de presentació de candidatures de la Nit de l’Esport Local 2022

Les entitats i esportistes locals poden presentar les seves candidatures fins al 4 de novembre. La Nit de l’Esport Local se celebrarà el 18 de novembre, a les 19 h., a l’Escorxador.

Image
Nova Edició de la Nit de l'Esport Local 2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa celebrarà el proper 18 de novembre una nova edició de La Nit de l’Esport Local, una festa que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius dels i les esportistes del municipi aconseguits en la passada temporada 2021-2022. Les entitats i esportistes locals poden presentar les seves candidatures fins al 4 de novembre.

La Nit de l'Esport local té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius dels i les esportistes del municipi aconseguits en la passada temporada, alhora de celebrar una gran festa de l’esport local i ser un punt de trobada per a les entitats esportives, els i les seves esportistes i també les famílies. Les diverses modalitats d'aquests premis volen distingir l'esforç esportiu femení i masculí, tant individual com d'equip, com altres reconeixements vinculats al foment de l'esport local.

Els premis del reconeixement esportiu, en la seva edició 2022, tenen les següents modalitats:

  • Premi a les gestes esportives”: Entitat i/o equip que hagi assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.
  • "Aniversari fundació d’entitats”: Entitat que hagin celebrat 25, 50, 75 anys durant la temporada 2021-2022.
  • “Premi a la dedicació a l’esport”: Premi a un esportista, entrenador, directiu o persona vinculada a una entitat del municipi. Aquest premi té l’objectiu de valorar la trajectòria d’un esportista, personal del cos tècnic, personal de la junta directiva, etc., que hagi ajudat a promocionar l’esport dins del municipi.
  • “Premi a l’esportivitat-fairplay”: Reconeixement a aquelles persones o equips que hagin representat millor els valors en l’esport.
  • “Premi a l’esportista de l’any”: Reconeixement al millor esportista masculí i la millor esportista femenina de la temporada anterior finalitzada.
  •  “Premi a la millor tasca tècnica”: Premi a l’entrenador o entrenadora que, per mèrits esportius i/o altres que així ho justifiquin en aquesta temporada, mereixi ser reconeguda.
  • “Premi a l’organització d’esdeveniments esportius”: Reconeixement a un acte o esdeveniment esportiu realitzat durant la temporada anterior finalitzada que hagi promocionat clarament l’esport a Olesa de Montserrat.
  • “Premi a l’esport adaptat per a persones amb discapacitat”: Reconeixement a una persona que competeixi en les competicions d’esport adaptat. 

Les persones o entitats interessades poden presentar candidatures per als guardons de la següent manera:

  • Esportistes individuals: Presencialment per Registre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat demanant cita prèvia en aquest enllaç Cita prèvia  o bé telemàticament amb IdeCat mòbil en el següent enllaç, adjuntant els documents i les fotografies.
  • Entitats esportives: Telemàticament  AQUÍ adjuntant els documents i les fotografies.

Consulteu les bases i documentació a presentar als documents adjunts.

Documents relacionats