08/06/23

Nova edició de la Cursa del Foc d'Olesa

La 16a edició d’aquesta cita esportiva es celebra el cap de setmana del 17 i 18 de juny, a la plaça de Catalunya i l'organitza el Club Atletisme Olesa.

Image
Cursa del Foc. foto: Anna Olea

La Cursa del Foc és una de les cites més rellevants del calendari esportiu olesà i que congrega més espectadors. Organitzada pel Club Atletisme Olesa (CAO) des de 1979, la competició ha anat evolucionant amb el pas dels anys i els darrers anys es presenta en format de cap de setmana: el dissabte 17 de juny es farà la Cursa del Fogonet per a infants (300, 600 i 1000 metres)i la Milla de Foc (1.609 metres); i el diumenge 18 de juny, la Cursa del Foc (10 Km i 5 km-Memorial Albert Collado). 

Enguany, el centre neuràlgic tornarà a ser la plaça de Catalunya. Dissabte a la tarda es faran les curses infantils, com explica des del Club Atletisme Olesa, el responsable tècnic de la cursa, Raúl Agudo.

Audio file

La novetat de l’edició d’enguany és la realització de la 1a Cursa del Fogonet Adaptada, per a infants amb diversitat funcional.

Audio file

El diumenge al matí tindrà lloc la Cursa del Foc (en ambdues distàncies). És un circuit íntegrament urbà, sense desnivell i homologat per la federació catalana d’atletisme. Tant la sortida com l’arribada es fa a la plaça de Catalunya.

Audio file

La Cursa del Foc és tot un esdeveniment esportiu que compta amb una setantena de persones voluntàries del club, amb la col·laboració de l’Ajuntament, de la Unió Ciclista Olesana i també dels voluntaris de la cadira Joëlette. 

Audio file

Des del club animen a tots els olesans i olesanes a participar d'aquesta cursa amb tanta tradició al municipi ja sigui participant activament o sortint al carrer per veure i animar els corredors i corredores.

Les inscripcions es poden fer per a través del web xipgroc.cat i presencialment a les oficines del club. Les inscripcions online estaran obertes fins dijous 15 i, després, es podran fer presencialment fins dissabte al migdia.  Podeu consultar tota la informació de la cursa al web www.cursadelfoc.cat