11/06/20

L'Escola Municipal de Música farà la presincripció per al curs 2020-2021 del 15 al 30 de juny.  

Degut a l'emergència sanitària ocasionada per la COVID-19 es prioritza fer la preinscripció telemàtica a través del web municipal o per correu electrònic. Les famílies que no puguin fer la preinscripció telemàtica, els dies 29 i 30 es podrà fer presencial a través de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

Image
L'Escola Municipal de Música farà la presincripció per al curs 2020-2021 del 15 al 30 de juny.   

 

L'Escola Municipal de Música (EMM) obre el període de preinscripcions per al curs 2020-2021 a partir del proper dilluns, 15 de juny, i fins el dia 30. Prioritàriament, el tràmit caldrà fer-ho telemàticament a través del web municipal, www.olesademontserrat.cat, o el correu electrònic escolamusica@olesademontserrat.cat. En el cas que no es disposin dels mitjans tecnològics necessaris, es podrà fer la preinscripció presencial els dies 29 i 30 de juny demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat. 

Per fer la preinscripció telemàtica de l'alumnat nou, cal descarregar la sol·licitud, emplenar-la i signar-la i fer-la arribar per alguna d'aquestes vies:

 

  • Seu electrònica de l’Ajuntament: adjuntar la sol·licitud de preinscripció a la instància general de tràmits. Cal tenir identificació digital per poder fer el tràmit. Cal adjuntar el NIF/NIE o qualsevol altra documentació identificativa escanejada. 
  • Correu electrònic oficial de l’Escola de Música: escolamusica@olesademontserrat.cat. Cal adjuntar la sol·licitud de preinscripció i el NIF/NIE o qualsevol altra documentació identificativa escanejada. Si la preinscripció es fa per correu electrònic, el termini acaba el dia 30 de juny però a les 15h.

L’Escola Municipal de Música respondrà amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

 

En cas d'haver de fer la preinscripció presencial, en el cas que la família no pugui fer el tràmit telemàticament de presentació de la sol·licitud, caldrà demanar cita prèvia a l'Oficina d’atenció al ciutadà (OAC) de l’Ajuntament al telèfon 93 778 00 50 o la pagina web https://citaprevia.olesademontserrat.cat/olesademontserrat/#nbb.   

A l'hora de fer la preinscripció presencial, es demana que preferiblement faci el tràmit una única persona, portar la documentació emplenada i preparada per escanejar. Per si de cas, es demana portar un bolígraf i portar també mascareta per accedir a l'OAC. Es demana que no acudeixin a fer la preinscripció les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

L'alumnat vigent també haurà de confirmar la continuïtat de la plaça, modificacions de l'ensenyament o les baixes de cara al proper curs de forma telemàtica a través de l'aplicació que utilitza l'Escola Municipal de Música (Gwido) o enviant un correu electrònic a escolamusica@olesademontserrat.cat. El calendari establert és el mateix per fer les preinscripcions de l'alumnat nou i, de la mateixa manera, si cal fer-ho de forma presencial caldrà demanar cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament. L'alumnat de l'escola que trien instrument per primer cop

(alumnat actual de Música i Moviment 1) hauran de seguir el mateix procediment.

Un cop acabi la preinscripció, l'Escola Municipal de Música l'1 de juliol farà el sorteig públic de la lletra a utilitzar en cas d'empat en les sol·licituds; el 2 de juliol, es publicaran les llistes d'alumnat admès així com l'oferta definitiva de places (que pot quedar modificada per les directrius que es puguin marcar per l'actual sanitària de la COVID-19). El període de reclamacions es farà el 2 i 3 de juliol a la secretaria de l'escola i el 6 de juliol es faran les resolucions de les reclamacions i la publicació dels llistats definitius.

Tot l'alumnat, tant el nou admès com els vigents, hauran de formalitzar la matrícula del 6 al 17 de juliol entregant un document de matrícula que enviarà l'Escola Municipal de Música i, si s'escau, caldrà presentar el model de domiciliació bancària signat i la sol·licitud de beneficis fiscals. Aquests documents es presentaran de forma prioritària telemàticament pels mateixos canals que les preinscripcions. Si cal fer-ho presencialment, quan arribi el moment s'informarà del lloc en funció de l'evolució de l'emergència sanitària.

Qualsevol consulta al voltant del procés de preinscripció i de matriculació, es pot trucar a l'Escola Municipal de Música al 93 778 00 50 extensió 3111 de dilluns a divendres de 17h a 20h o enviant un correu electrònic a escolamusica@olesademontserrat.cat.