03/05/23

Comencen els treballs per fer de sentit únic el tram del carrer de Lluís Puigjaner entre Arquebisbe Ramon Torrella i l'Av. de Francesc Macià

La mesura permetrà crear noves places d’aparcament gratuït per a una seixantena de vehicles, noves zones de càrrega i descàrrega per donar servei als establiments de la zona i espai per a l’estacionament de motos.

Image
Tasques habilitació sentit únic de la circulació al carrer de Lluís Puigjaner, entre Arquebisbe Ramon Torrella i Avinguda de Francesc Macià

El Departament de Mobilitat ha iniciat les tasques de pintura i senyalització per transformar en vial de sentit únic de la circulació el tram del carrer de Lluís Puigjaner comprès entre Arquebisbe Ramon Torrella i l’Avinguda de Francesc Macià (en l’enllaç amb el carrer Indústria). La mesura permetrà crear noves places d’aparcament gratuït per a una seixantena de vehicles, noves zones de càrrega i descàrrega per donar servei als establiments de la zona i espai per a l’estacionament de motos.

Fa anys que el carrer de Lluís Puigjaner ja era d’un sol sentit de la circulació des de l’inici, en la confluència amb el carrer dels Arbres, i fins a Arquebisbe Ramon Torrella, en direcció al carrer Indústria. Des d’aquest punt, i en paral·lel a la Rambleta dels Closos, es mantenien fins ara els dos sentits de la circulació. Per evitar accidents, regular els xamfrans a la zona dels Closos (on acostumen a aparcar vehicles, limitant la visibilitat) i mantenir el criteri amb la resta del vial, ara s’aplicarà el sentit únic de circulació al llarg de tot Lluís Puigjaner, per on es podrà circular en direcció al carrer Indústria.

Les tasques de pintura i senyalització s’han iniciat pel tram comprès entre els carrers de l’Arquebisbe Ramon Torrella i d’Amadeu Paltor. És possible que puntualment, i a causa dels treballs, hi hagi algun tall en la circulació. La previsió és que les tasques d’habilitació i senyalització del sentit únic i de creació de les places d’aparcament durin uns deu dies.