15/07/24

Divendres torna el bany nocturn a la piscina municipal d'estiu

A partir d'avui ja es poden adquirir les entrades per al primer bany nocturn d'aquest estiu del proper divendres 14 de juliol. L'activitat es tornarà a fer el 23 d'agost. 

Image
Cartell del bany nocturn d'estiu 2024

Cartell del bany nocturn d'estiu 2024

Aquest divendres torna una de les cites més esperades de  l’estiu a la piscina municipal d’estiu d’Olesa: el bany nocturn. Es farà en dues sessions: la primera serà aquest divendres 19 de juliol i la segona el 23 d’agost.

L’hora d’obertura de la piscina serà a les 21h i fins a mitjanit. Per a l’ocasió s’ha guarnit de llums la piscina i les persones usuàries podran refrescar-se acompanyades de música ambient. La tècnica del Departament d’Esports, Jeanne Badal, ha explicat que “l’esdeveniment està plantejat per gaudir d’una vetllada relaxada a la fresca amb un bany de nit i sopar de pícnic per a gaudir en família o amb amics”.

Audio file

Aquesta serà la tercera edició del bany nocturn. “El primer any vam tenir molt d’èxit i vam fer curt, per això des de l’any passat s’organitzen dues nits” ha destacat la tècnica del departament.

Audio file

L’aforament és de 600 persones i a partir d’avui es poden adquirir les entrades. El preu de l’entrada en dia laborable per adult és de 5,40 €; i per a menor, de 3,50 €. Hi ha descomptes per a col·lectius com famílies nombroses, persones en situació d’atur, amb diversitat funcional, etc. Per aquests col·lectius es fa una reserva de 60 entrades que si al llarg de la setmana no s’exhaureixen, es posen a la venda per al públic en general.

Per a les entrades amb descompte caldrà presentar la documentació acreditativa.

Les entrades es poden adquirir a la mateixa piscina i en línia a través de l’enllaç bany nocturn 2024 o al codi QR del cartell.