08/01/24

Cada mes, l'alcalde Jordi Parent, visitarà un barri diferent per atendre a la ciutadania

"L’alcalde als barris" arrenca aquest dijous amb la voluntat d’ampliar el diàleg amb la ciutadania. Cada mes visitarà un barri per conèixer les inquietuds i necessitats del veïnat. 

Image
Cartell L'alcalde als barris

Aquest gener s’inicia el projecte “L’alcalde als barris” amb  l’objectiu d’acostar-se als diferents barris del municipi per conèixer les inquietuds i necessitats dels olesans i olesanes, articulant una via de comunicació propera amb el ciutadà. 

Els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania, on poden dirigir, d’una forma més directa i eficaç, les seves demandes. Per aquest motiu, el Consistori olesà considera important crear els espais necessaris per apropar-se a la ciutadania amb l’objectiu d’escoltar-la i conèixer de primera mà les seves necessitats.  “La ciutadania sempre té contacte amb l’alcalde a través de les diferents vies habilitades al web municipal, per correu electrònic o demanant reunions amb Alcaldia, però hi ha molt gent que no té la disponibilitat de poder desplaçar-se a l’Ajuntament i creiem que és una bona manera d’acostar el govern i l’alcalde a la ciutadania” ha ressaltat l’alcalde Jordi Parent.

Audio file

L'alcalde, acompanyat d’un tècnic municipal, visitarà cada mes un barri olesà. El punt de trobada serà el local de l'associació de veïns, algun espai municipal que hi hagi al barri o, fins i tot, un lloc a l'aire lliure. L'horari serà de matí, d'11 a 13 h. “Es va plantejar si fer la visita als barris en horari de matí o de tarda perquè hi ha gent que disponibilitat de matí i d’altres, a la tarda. Així que començarem fent-ho al matí, i al següent torn es farà de tarda” ha puntualitzat l’alcalde.

Audio file

Aquest dijous 11 de gener l’alcalde, Jordi Parent, visitarà el barri de La Central, on atendrà les consultes del veïnat al local de l’Associació de Veïns (a la plaça del Països Catalans, baixos, bloc 1). El següent mes, al febrer, el dia 8, visitarà el barri de Les Planes; i el 14 de març estarà a l’associació de veïns del barri de Poble Sec.

Podeu consultar tota la programació del 2024 al web de l’Ajuntament d’Olesa i també a les xarxes socials municipals. Quan acabi aquesta primera roda de visites, tornarà a engegar la programació del 2025 amb més visites als barris d’Olesa.

Vàries vies per contactar amb l'alcalde

La ciutadania disposa de vàries vies per a contactar amb l’Alcalde. A través del web municipal, amb la secció del “Línia directa amb l’alcalde” i per correu electrònic. També es poden fer arribar les seves consultes, queixes o suggeriments via telefònica a l’entrevista que es fa a l’alcalde en directe cada 15 dies al magazín de l’Hotel Gori d’Olesa Ràdio trucant al telèfon 93 778 72 01.