21/03/24

Nous cursos trimestrals a la piscina municipal

Image
Cursets infantils de natació

Obertes les inscripcions als cursets de natació del 2n trimestre. El Servei Municipal d'Esports ofereix diferents cursos relacionats amb la promoció de l'esport i l'activitat física i de manera trimestral dirigits tant a infants i com adults. A fi de realitzar un major aprofitament de les sessions, tots els grups són reduïts de 4-5 persones.

L'objectiu principal dels cursos de natació és millorar la tècnica de natació, ja sigui per a familiaritzar-se amb el medi aquàtic i pèrdua de la por a l'aigua o bé per a la millora i perfeccionament de la tècnica dels diferents estils de natació en els casos dels cursets de perfeccionament.

Hi ha cursets per a infants i per a adults. Són un total de 6 sessions en grups reduïts per a un millor aprofitament del curs.

En el cas d'infantil, hi ha nivells de familiarització, iniació i perfeccionament i es fan dissabte al matí.
Els cursets per adults es distribueixen en iniciació, perfecccionament, natació per a embarassades i "Agua i vida sana". un programa de salut per tonificar i enfortir la musculatura i millorar la mobilitat de les articulacions a través de l'exercici. 

Per a informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a la recepció de la piscina municipal, al telèfon 93 778 00 50 (ext. 1), i al correu electrònic esports@olesademontserrat.cat.