22/03/24

Millores en el servei de bus d'Olesa a Terrassa i Bellaterra

A partir del 2 d’abril la línia M1 que fa el trajecte Olesa-Viladecavalls-Terrassa i UAB ampliarà el nombre d’expedicions i farà un trajecte més ràpid i directe a través de l’autovia B-40.

Després de Setmana Santa, concretament a partir del dimarts 2 d’abril, es millorarà la línia M1 que fa el trajecte  Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB . Així ho ha anunciat el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya (que té la concessió del servei) i DIREXIS TGO (l’empresa de transports que el presta). 
Aquesta era una petició que ja havia demanat l’Ajuntament d’Olesa i les persones usuàries en previsió de l’obertura del tram de l’autovia B-40, que permet tenir un accés més ràpid i directe a Terrassa.

Una de les principals millores de la línia és l’entrada en funcionament del servei  “exprés” entre Olesa, Terrassa i la UAB, durant les hores de més demanda. Algunes expedicions, principalment les més saturades, no entraran al municipi de Viladecavalls i això permetrà una ruta més ràpida. 

L’accés al campus de la UAB per part dels usuaris de Viladecavalls es farà mitjançant un transbordament amb l’actual línia M6A (el bus llançadora Viladecavalls–Terrassa). 

A més, s’ha ampliat la cobertura horària de la línia M1, amb onze noves expedicions, especialment durant la franja de 13.30 h a 17.00 h, incloent dues expedicions addicionals fins a la UAB.

El Grup Direxis TGO actualment presta el servei de 4 línies de bus urbà d’Olesa: la línia M1, que fa el trajecte Olesa-Terrassa-Bellaterra; la línia M2, de bus urbà; la M3 que fa el trajecte Olesa-Esparreguera i enllaça amb l’estació de FGC; i la línia M4, d’Olesa-Martorell. 

Consulteu al següent enllaç els nous horaris vigents a partir del 2 d’abril.