18/07/23

Dades del Mulla't 2023

El diumenge 9 de juliol es va celebrar la jornada del Mulla't 23 a la piscina d'Olesa de Montserrat. Aquesta edició va comptar amb una gran participació per part del públic assistent al recinte.

Es van recaptar 280 € gràcies a la venda de material de la campanya, el qual va arribar quasi a exhaurir-se. Pel que fa als metres solidaris que la gent podia fer voluntàriament, es van recórrer un total de 8.300 metres. Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu d'aquesta gesta.

Finalment, l'acte central de la jornada va ser el salt solidari, que es va fer a les 12 h a la piscina gran. Un total de 240 persones van saltar conjuntament a l'aigua per conscienciar dels efectes de l'Esclerosi Múltiple.

Des de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat volem donar les gràcies a les persones voluntàries que van ajudar desinteressadament per fer possible aquesta jornada solidària i a totes les persones que d'una manera o una altra van participar a les activitats organitzades. Us esperem a l'edició de l'any que ve!